-Gmz- Ben 27+5 de gittiğimde 1100 demişti yediklerim içtiklerim genelde hergün yatarken kefir kakaolu sür ve ballı süt ceviz pekmez daha çok tüketiyorum
Esila_kayacan -Gmz- ben genelde ballı süt hep içiyorum da et de çok tüketirim yani meyve de öyle ama yine az gibi kilosu
Oznurrr34 Bebeğe en çok muz kaşar peyniri ceviz ve ev yoğurdu kilo aldırıyor bana da cici bebe kilo aldırıyor demişlerdi yediğim ay kan tahlilimde şekerim tavan yapmıştı kesinlikle tavsiye etmem çok sağlıksız ben o ay aşırı kilo da almıştım ondan dolayı
Bhrglr16 Bebeğinin karım çevresi geriden gelen var mı var mi acaba neler yaptınız yada toparlamak için
Esila_kayacan deno1 yok sadece kalçam belim rahmim yani o civarlar çok ağrıyor yani bıçak batırır gibi oluyor bacağım da sadece üst bacağım kalçamdan rahmimden dolayı ağrıyor o kadar
minikane21 Esila_kayacan benimde yoktu yanma vs ama enfeksiyon cıktı bence ver sen bi test birde evet fitil verdiler kasılma ile bebek baskı yapiyodu alttan cikicak gibi ağrı baskı vardi sukur gecti
Esila_kayacan minikane21 enfeksiyon dan dolayı da böyle kasık bel rahim ağrısı oluyormmu ki yani idrar enfeksiyonu değilmi
minikane21 Esila_kayacan bide nesquik deniyorum hergun bir bardak ilik sutte bakalim görücez fayda sağlamış mı :)
minikane21 Esila_kayacan olmazmii bende nasıl ağrı yapıyor bel ağrısını bilmiyorum ama kasik ağrısı cok yapıyor