Esila_kayacan Ben 28+3 üm bebeğim tam 28 haftalık tı gittm 1050 gram dedi birde ağrılarm çok oluyor bebeğim aşağı inmiş hiç kalkmıyorum ayağa erken doğum riskim var 🥺3 gündür ful yatıyorum ama lavaboya felan giderken bile yürüdüğümde ağrılarım başlıyor hemen rahmime bıçak batırır gibi oluyor kalçam belim inanılmaz ağrıyor rahmim belim kopacak gibi oluyor resmen inşallah vaktinde doğar diye çabalıyorum kalkmıyorum da pek böyle sürmeyecek gibime geliyor ama negatif de düşünmek istemiyorum o yüzden bebeğim en hızlı ne yesem kilo alır yani kilosu biraz düşük gibi baktım da 28. Haftada çoğu kişi 1200-1500 felan arası kilosu yazmışlardı yani çok uzun yazdım anlayacağınız en hızlı nasıl kilo aldırabilrm bebeğime olurda erken olursa kilosu iyi olsn bari
yigitegenin_annesi Esila_kayacan bbe büskiviis, muz ceviz, kefir, süt benımde iki hafta geriden geliyor ve sürkli ceviz tüketiyroum inşlh fayfası olur
minikane21 Esila_kayacan benimde erken doğum riski var 28 de bi doktor 1100 dedi diğeri 1300 dedi. baskı oluyordu bende bi fitil verdi endol diye tek seferlik koydum geçti o baskı. enfeksiyon vardi onun içinde ilaç kullandım. rahim agzi kisaligi var o yuzden hep iğne vurduyorum suan 32 haftalik pazt kontrol vae bakalım.
minikane21 Esila_kayacan birde cicibebe, pekmez, et ürünleri, balık haftada 2 defa. yeşil mercimek, ıspanak, kara lahana. Bunlar o bolca ye. benim geriden geliyodu toparladi
Esila_kayacan yigitegenin_annesi evet araştırdm cevizi çok öneriyorlar muz bide eşime söyledm de burda değildi yarın alacm cicibebe iyi geliyor mu kızımın var 😂yiyebilrim
Adalina09 Esila_kayacan ben pekmezli yoğurt yapıp yiyorum benimde 27 haftalıkken 900 gramdi doktor az dedi kilosunu şuan 29+3 umarım faydası olur
Esila_kayacan Adalina09 bildiğim kadarıyla demir ile kalsiyum karışınca birbirinin etkisini öldürüyor faydasından çok zararı varmış yani pekmezi yoğurtla tüketmemek gerekiyor
BirPatiSever Adalina09 pekmezle yoğurt birlikte yenmez. Birinde demir diğerinde kalsiyum var ve birlikte yediğiniz zaman birbirlerinin besin değerini sıfırlıyor ve hiç bir işe yaramıyorlar. Ayrı ayrı yemeniz daha sağlıklı. Pekmezi C vitamini ile alırsanız daha yüksek miktarda fayda sağlarsınız.
Esila_kayacan minikane21 fitil veriyorlar mı yani baskı geçsin diye serum verdi ağrın azalır dedi ama azalmadı ağrım rahim ağzı kısalığı yok dedi ama aşağıda dedi birde sordu hani idrarda yanma var mı hayır dedm sık çıkıyor musn tuvalete dedi hayır dedm tamam dedi kan testi idrar testi istemedi
minikane21 Esila_kayacan benimde yoktu yanma vs ama enfeksiyon cıktı bence ver sen bi test birde evet fitil verdiler kasılma ile bebek baskı yapiyodu alttan cikicak gibi ağrı baskı vardi sukur gecti
marbling10 Esila_kayacan evet cici bebe zararlı, şeker hastalığına sebep olabiliyor ve bebekten çok anneye kilo aldırıyor. Onun yerine muz tüketin daha faydalı, potasyum var içeriğinde