Cagla91 Esila_kayacan yatmak çok kötü bemde 35+5 haftamda ağrılarım tuttu o günden beri 36+2 oldum ama yatmaktan çok sıkıldım çok zor
Esila_kayacan Cagla91 aşırı zor ve hiç uzanmayı sevmiyorum yani gündüz hiç uzanmazdım ve şuan temizlik yapmak istiyorum 🤦bi yandan yaparsam bebeğim zarar görecek diye de yapmıyorum uzanıyorum çok sıkılıyorum ve faydası da olmuyor napacm bilmiyorum 🥺
Esila_kayacan deno1 amin amin yine 32. Haftayı geçseydk iyi olurdu da şimdi çok erken korkuyorum ve ayağa kalkamıyorum yani kalktım kızıma süt yaptım diye ağrılarım yine tuttu
minikane21 Esila_kayacan olmazmii bende nasıl ağrı yapıyor bel ağrısını bilmiyorum ama kasik ağrısı cok yapıyor
minikane21 Esila_kayacan bide nesquik deniyorum hergun bir bardak ilik sutte bakalim görücez fayda sağlamış mı :)
Esila_kayacan minikane21 Aa ben onu duymuştum sanki ben nesquik toplarını sütle karıştırıp yiyorum da yani tozunu hiç denemedim bim de yada a101 de var mı acaba
musayakub Esila_kayacan gecmis olsun benim kizimdada doktorum haftasina gore kilosu az demisti o neden ile ocean mumyy diye bi balik yag hapi vermisti biraz pahali..ama allahin izni ile ben onu kullandiktan sonra doguma ideal kilo ile gittik yani kizimizn kilosunduzeldi anne karnda
Esila_kayacan musayakub Siz de çok kilo aldınz mı peki yani bebeğe tek mi faydası oldu bu arada Allah razı olsun ❣️
Selin12- Esila_kayacan kaşar peyniri pestil muz ceviz badem dondurma bunlar çok kilo aldırıyor maden suyu kefir
Esila_kayacan Selin12- ceviz kaşar aldırdım da pestili de aldırıırm dünden beridir ağzım boş durmadı🤦🤣 bide hepsi bana yarıyırmuş bebeğe yaramıyor kalptten giderim
musayakub Esila_kayacan ödem cok.olustu canm ne demek ödem oldu cok bende son aylar onun disinda hicbise.olmadi bebegim kilo aldi allahin izni.ile 1 haftada artis gosterdi
Selin12- Esila_kayacan 🤣🤣 ben kaşar peynirini çok yemiyorum ben pestil ve muz yiyorum bebeğim şuan 2 hafta önden gidiyor maden suyu içiyorum hergun bir tane