Ezgiilgin Sebnem9 Neden oluyor acaba birine sormaya da korkuyorum batıl batıl konuşup korkutuyorlar saçmalıyorlar sizin ki kız mı
inci2003 32 +4 haftaligiz biz de . Dünden beri kasıklarım sızlıyor. Bıçak saplanmasi şeklinde girip çıkıyor. Bu durumu yaşayan var mı acaba?
polyanne Bebikonun_annesi bel bacak ağrısı mide yanması var bende de 30+6 olduk sadece göbeğim büyüdüğü için öne çekiyo 😂
Canmmel-26 Bebikonun_annesi mide yanması ama fena derecede bide vücut kaşıntısı komple vücudum kaşınıyor onun dışında bi problemim yok 💛
Yagmurbaran Bebikonun_annesi 27+2 mide yanması sırt ve kasık ağrisı var cocukta ters gelince ağrılar daha artı
deno1 Yagmurbaran benimde kasık ağrısı başladı batma gibi ağrılar giriyor acaba neden oluyor ya kasılmamı anlamıyorum hiç doktora sorcam
kivirciginannesi Annesibebegi sol tarafıma toplanıyor ve bir noktada sanki içerden karnım sıkılıyor. Kramp gibi🤦🏻♀️
Reyyankus Benim de ayıptır söylemesi aşağıda baskı oluyor tuvalete otururken çok rahatsız oluyorum bazen çocuğun kafası orda gibi baskı var bacak bitisinde de ağrı oluyor birde bazen karnımın bir yeri taş gibi oluyor sizde de oluyor mu kasılma dedikleri o mu .☺️
cennetkokulum_ Bebikonun_annesi 30+2 mide yanması kasık ağrısı en çok sinir olduğum kaşıntı salı randevumuz var iple çekiyorum
Kayserilianne Bende 32. Haftamdyım, alttan baskı oluyor ve sürekli orda oynama oluyor bebek baskı yapıyor gibi. Bilen biri yokmu acaba. Erken doğum olur korkusu başladı. Kafasıyla sanki bastırıyor gibi.. yürüyemiyorum da…
bsramut Kayserilianne benimde alttan baskı ve ağrı çok oluyor ayAkta çok durunca çoğalıyor adım attıkça daha çok ağrıyo 31+3deyim bende çok korkuyorum erken doğum olursa diye.
ogretmen_anneee Kayserilianne 31+4 oldum . Aynısını suan yaşıyorum resmen kafası genital bölgede de 🤦🏻♀️