bsramut Kayserilianne benimde alttan baskı ve ağrı çok oluyor ayAkta çok durunca çoğalıyor adım attıkça daha çok ağrıyo 31+3deyim bende çok korkuyorum erken doğum olursa diye.
Melos1 Bebikonun_annesi 31+2 gece uyumakta zorlanıyorum dönemiyorım artık bide sola yattığımda sol tarafımda batma oluyor :( sağada yatmak istemiyorum biraz fazla hareket edince ayaklarımın altı ağrıyor :( şükür mide yanmam felan yok
pppnar456 Bende bugünlerde ağrı oluşmaya başladı tuvalete çok sık gidiyorum rahmimimde ağrılar oluşuyor arada
Elfnn Bebikonun_annesi 30 olucam bi kac güne o sırt agrısı yürürken kasılma sık idrara cıkma😢 bende tek böyleyim sanıyordum hatta ben mi abartıyorum agrı vs diyordum haftamla olan hamileler aynımiş allah yardımcımız olsun♥️
Srp12345 Elfnn Valla bende senin gibi düşünüyorum canım benmi abartiyorum diye sağa sola dönülmuyor ayakta durunca karnim taş gibi oluyor çocuk oynuyor yani kasılma olsa oynamaz galiba bilmiyorum ama 😀 hayırlısıyla zamanında dogsalar
Elfnn Srp12345 aslında kasılmamı bende bilmiyorum canım 😂 ilk gebelik ama sertleşiyorr baya zorlanıyorum
ogretmen_anneee Kayserilianne 31+4 oldum . Aynısını suan yaşıyorum resmen kafası genital bölgede de 🤦🏻♀️
hlalclk- Bebikonun_annesi Valla bnde sadece bel ağrısı ve bacak ağrısı var ve arada yalanciktan sancı geliyor 😂 32 haftalık olduk teyzeleri Kızımla🌼
Kayserilianne Şimdi YouTube den baktım , orası esneme yapıyormuş doğuma hazırlık için vucüt kendini hazırlıyormuş. Korkulacak birşey yokmuş. Doğal bir süreçmiş. İyi bari biraz rahatladım.