Bebikonun_annesi Kızlar nasıl gidiyor hamilelik 🌸 bende mide yanması, bel ağrısı, ve bu aralar burun burun tıkanıklığı durumu var sizde durumlar nasılll
boncukbiranne 32 haftadayiz bel ağrısı baş ağrısı burunda tıkanıklık Rabbim bebeklerimizi sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin 🤲🏻🌹
Bebikonun_annesi bayangulucuk35 Allah yardımcımız olsun Sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah
Sumeyye1234 Sulu akıntım var alt tarafta da cok ağrım oluyor yürürken yataktan kalkarken ve 2-3 gündür nerdeyse 15 dakkada bir tuvalete gidiyorum normalmi acaba 32+4üm🤷🏼♀️
Ezgiilgin Sumeyye1234 Aa bende de bugün başladı bende böyle şüphelendim 30+5 bende böyle iç camasirim sürekli ıslanıyor sanki altıma yapmış gibi ve sürekli tuvalete gidiyorum yürürken de altta yanma ve baskı oluyor neden acaba
Ezgiilgin Bebikonun_annesi merhaba bende yarın 30+5 oluyorum mide yanması bel ağrısı vücutta kaşıntı hepsi var sizin ki kız mı benim ki kız oğlumda böyle değildim çok rahattim gerçi onda18 yaşında hamileydim yaş farkı da var ama şimdi de 25 yaşındayım çok da yaşlı değilim ama ne bilim
Bebikonun_annesi Ezgiilgin benim ki de kız belirtilerin ayıları bedende var Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Sumeyye1234 Ezgiilgin birebir aynı şikayetlerimizz korkuyorum biraz acaba suyummu diye ama kontrolume de daha 4 gün var 🤷🏼♀️
kivirciginannesi Bebikonun_annesi 32 haftalık olacam bu gece. Ara ara kasılıyorum. Hiçbir hazırlığımız da henüz yok:/
Bebikonun_annesi kivirciginannesi kasılmalarınızı takip edin Rabnim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Nilerkanc kivirciginannesi benimde kasilmalarim oluyor ama rahim kendini hazirlamak icin yapiyor Muş uzun ve sik olmadigi surece sikinti yok