Nisatkbs Melek3 ay hadi bakalım bekliyorum burda, belki bende hayırlı haberler veririm😁😁😁sağ salim gelsinler inşallah 🙏böyle oldukça beni de heyecan basıyo şuan heyecandan afedersiniz her yerimden ter akıyo😂😂
Ozee Melek3 ayy hiç bilgim yok ama aralıklar sıklaşmaya başlamış gibi. Bacım evde doğurma da dikkat et aman. 😂 Yalancı sanciysa arkadaşlar söyler zaten. Doğru zamanda sağ salim kucağına al inşallah
Melek3 Ozee valla 😂sancı hafif diye dolanıyorm da Sırp diye doğrursam görürüm heryer fayans hali bile açık değil kendimi tutayım 😂😂
Hulya_sen Hanımlar galiba doğruyorum sık sık gelen sancılarım var bıçak gibi girip çıkıyor hastaneye gidicem birazdan dua edin🥲
Melek3 Hulya_sen bizede haber et yine kucağına alinca çıkınca doğumdan doğum esnasında dua kabul olur derler bizleri bütün hamilelri evlat isteyen herkese dua etmeyi unutma😍
Sedaakgulx Melek3 bende de oldu öyle de sonra geçti ama bekle bakalim.zaten doğum sancısı kendini belli ediyo dedi doktor. Gecmiyo top gibi karnında toplaniyo dedi
Melek3 Sedaakgulx bu tip gibi tarif ettiği karinda Yuvarlak şekilde ağırlık tarzı ya da şişmiş gibi hissetmek mi oluyor 🤦
Melek3 Nisatkbs 😂hadi inşallah 😅 sanırım benm suyum sızıyor 😅 iç camasirim yaşlık fark ettm daha yeni duş aldm ciktm şimdi baktım yine biraz yaşlık var 🤦
Nisatkbs Melek3 kendimi bilmiyorum da Nedense senin ki geliyor gibi geldi😂bi avazda kurtulursun inşallah 🙏♥️ bende şuan bişe yok sırtım ağırıyor bide ara ara karın ağrısı yaşıyorum bakalım neler olacak 😂😂
Melek3 Nisatkbs 😂😅bugün gitti ama bacağımın iç kisimlari falan agriyor karnimdanhafif ağrı var geçti 😅
prensesimveannesi Melek3 şuan aynı şeyleri yaşıyorum belime karnımın alt tarafına adet olacakmışım gibi tuvaletim varmış gibi ağrılar giriyor ama çok düzensiz saatte bir falan
prensesimveannesi Melek3 az kaldı sanırım gelmelerine ilk oluncada anlayamıyoruz ki neyin sancısı ağrısı 😂
Melek3 prensesimveannesi bilmiyorum 😂 dogsaydi bacağımı hareket ettirince kasıklarımda picak saplanıyor