a-melis deno1 benimde başından beri hareket etmiyor ama bu kez dün akşamdan beri hareket etmeyince korkuyorum
Merve_boylu a-melis şekerli tatlı şeyler yiyin bi takip edin eğer hareket etmezse bi sağlık ocağına yada yakın bi hastaneye gidin içimiz rahatlayacaksa
a-melis Merve_boylu yedim ama hareket etmedi bi haftada 3 kere ultrasona girdim fazlada girmek istemiyorum boşuna panikliyor muyum acaba diyorum
Liyuzamom Merve_boylu gece yatarken bakıyorum çok hareketli sabah bi kalkıyorum hala hareket ediyor 🤣🤣 26+2yiz daha 🤷😊 tekmeleyip yer değiştirip toplanıyordu napıyor artık karnım bi anda sertleşiyor ağrıyor geçiyor 1 dk sonra ama
Merve_boylu Liyuzamom benim ki de öyle şimdiden hiç durmuyor sanki hiç uyumuyor hep bi hareket bi tekme 🤷🏻♀️ Allah yardımcımız olsun şimdiden uyarı veriyor doğunca size çektireceğim diye 😂😂
Sena2465 deno1 benimde erkek inşallah ve üç kez ultrasona girdim geçen hafta bende hiç hareket etmiyor diye 😔😔hastaneye gitmekten utandım
Sena2465 a-melis bende aynı durumdayım siz araştırdınız mı neden az acaba hareketleri herşey yolundadır inşallah
a-melis Sena2465 araştırmadım maalesef doktorlar hep kontroller de bi sorun yok dediği için sormak aklıma gelmedi hiç. Siz kaç haftalık hamilesiniz ? Cinsiyeti nedir
deno1 a-melis ne bigunu haftalarca aynı zor bela dürtüyorum bazen dürtmemde tatlıda ise yaramıyor yani canı keyfi nezaman isterse öyle davraniyor☺
Sena2465 a-melis sordum ne denebilir ki nts ye girdim iki güne bir sorun yok ultrason da sorun yoksa hiç bir şey demedi doktor tek kelime anlamadım inşallah sağlıklı sıhhatli doğsunlar
a-melis deno1 içim biraz olsun rahatladı teşekkür ederim tek benimki böyle sanıp kendi kendimi yeyip bitiriyodum
deno1 a-melis evet canım iste yine insan üzülüyor hareketli olsun diyor kafaya takıyorum ama demekki yapıları bu😍
a-melis deno1 psikolojim falan bozuldu artık hareket etmiyo diye eşime de yansıtıyorum ister istemez bu durumu hareket etmiyo falan diye