Merve_boylu 27 haftalık olan anneler bebeğiniz çok hareketli mi ben son 1 haftadır hareketlerinden dolayı uyuyamıyorum aşırı derecede hareketli normal mi acaba? Bir de karnımda çok sertlik var
a-melis Merve_boylu bende 27 haftalık hamileyim maalesef az hareket ediyo dua ediyorum bazen hareket etse diye
llFatma Merve_boylu hareketli olması hareketsizlik ten iyidir kuzu hareket etmeyince bir şey mi oldu korkusu yaşıyorsun bırak çıldırsin😊😁
Melek3 Merve_boylu benimki de öyleydi uyuyamazdim öyle bir tekme atıyordu ki sabaha kadar ne zmn sabah uyanma saatim gelse hareketleri bırakır 😅o uyumaya gecer
Zeynep9120 Deniz59 ay cnm ⅔ gundur benmde sessiz 38 haftanın içindeyiz normal mi hiç hareket etmese gidicemde gene ediyor sukur ama eskisi gibi degil
Merve_boylu a-melis ya inşallah hareketlenir uslu bebek olacak diye motive edin kendinizi sağlık durumu iyiyse üzülmeyin 🥰
Sena2465 a-melis bende aynı durumdayım siz araştırdınız mı neden az acaba hareketleri herşey yolundadır inşallah
Merve_boylu llFatma o korkuyu da ilk zamanlar yaşamıştım evet dediğiniz gibi çok kötü 🥲 bizim ki de şimdi fazla hareketlenmeye başladı şimdiden uyutmuyor geceleri 😂
a-melis Merve_boylu lekelenmem oluyordu ama bebek iyiydi şimdi lekelenmem de bitti ama bebeğim dün akşamdan beri hareket etmiyo
deno1 a-melis benimde başından beri okadar hareketsiz bir bebekki hergunum korku dolu alışamadım bir türlü
Merve_boylu a-melis geçmiş olsun rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah. Her bebek bir değildir sizin ki hareketsiz demek ki 🥰🥰 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
a-melis deno1 benimde öyle ağlıyorum bazen bişey oldu zannedip dünden beri elim karnımda hareket etmesini bekliyorum
Deniz59 Zeynep9120 hareket varsa sorun yok canım benim mesela 2 gündür çok hareketliydi Bugün gene sessiz bu bebeklerin sağı solu belli olmuyo 😁🤷♀️
a-melis Merve_boylu inşallah canım teşekkür ederim Rabbim hepimize sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
a-melis deno1 benimde başından beri hareket etmiyor ama bu kez dün akşamdan beri hareket etmeyince korkuyorum