twins_mom merhabalar , bende ikiz gebelik yaşıyorum ve aynı kararsızlık bende de var. Mima kobi markalı bebek arabasını çok beğenmiştim. Modüler oluşu epeyce kullanım kolaylığı sağlar gibime geliyor birde abc zoom ikiz bebek arabası ve peg prego 2072 travel system. 3 ü arasında ciddi kararsızlık yaşıyorum senin gibi 😑
İkizler için bebek arabası tavsiyesi
Bende ikiz bekliyorum :) hiçbir fikrim yok nasıl bişey almam konusunda ama Yanyana olanları sevmiyorum. Yardımcı olalım birbirimize 😊😊
Kesinlikle yardımcı olmalıyız da zaten :) ben henüz erkendir diye birebir gidipte incelemedim. Sadece internetten araştırıyorum ve etrafımdaki kullanıcıların yorumlarını alıyorum. Sende de bir gelişme olur ise bizleri de bilgilendir 🤩
Deryak hayırlı olsun ne kadara aldınız canım
Mucizeveannesi 3 bine aldık
twins_mom bende ikiz bebeklerimi bekliyorum. Araştırmalarım sonucunda maxi cosi dana for 2 modelinde karar kıldık. Üzerine 2 ad araç oto koltuğu olarak da kullanılabilen pusette alacağız. Joker mağazalarında bebek arabasını görebilirsiniz. Hem pratik kapanışı hemde puset takılabilmesi bu sayede bebeklerin ikisini birden görebilmem tercih etme sebebim oldu .
Twinssmomm bende teklisini almayi planliyorum ☺️
Ozlemm abimde teklisini yeğenimde kullanmıştı. Çok memnun kaldılar. Sizde iyi günlerde kullanılırsınız inşallah 🙏
Twinssmomm insallah sizde guzel
Gunlerde kullanin ☺️
Gunlerde kullanin ☺️
Biz de prego 2072 aldık kullanışlı duruyor ve hantal değil akıcı gidiyor
9 gün sonra
Ebrucukm hayırlı olsun travel olan modeli değilse sizinki ,sizce kısa mesafelerde arabada bebekler içinde durabilirler mi puset gibi 🙄
Mucizeveannesi ben travel aldım pusetler otomobile bağlanıyor ayrıca bebek arabasının da bağlandığını bir ikiz annesinde gördüm nasıl yaptınız dedim e bebekten bi isofix kemeri aracılığıyla bağlamış onu deneyebilirsiniz
Ebrucukm bu çok iyi oldu çünkü travel bütçe olarak zorlar bizi teşşekürler canım