İkizlere hamileyim, bebek arabası konusunda kararsız kaldık. Tavsiyelerinizi bekliyorum😊
İkizler için bebek arabası tavsiyesi
Prego travel sistem aldık henüz kullanmadık ama yorumlardan falan herkes memnundu güzel kaliteli ve sağlam gözüküyor
Kraft wow jogger aldık özellikle önünün tek tekerlek olması tercihim oldu manevra rahat yapabilinir şekilde çok araştırdım bunda karar kıldık 😊
twins_mom ikiz bebek beklemiyorum ama bebeğimiz için bebek arabası bakarken satış danışmanı arkadaş gösterdi casual marka bebek arabası ikiz için baston gibi kapanıyor dilediğin zman ordadan kolayca ayrılıyor falan diye bazı asınsörlere sığmıyormuş bu ikiz bebek arabası o yüzden ayrılması pratik oluyor falan diye fiyatta uygun hatta yanılmıyorsam anakucagı ile travel de oluyordu bakmanı tavsiye ederim 2. Çocuk olursa hemen arkasına böyle birşey alırım hemen diye konuşmuştuk eşimle 😂 bir arkadaşım var kızı 3 yasında diğeri 8 aylık onu kaldırın ben bineceğim yoksa kucağınıza alın diyor ondan cok çektiğimiz için bana acayip mantıklı gelmişti.mesela bebeğin birisini alıp dışarıya çıktınız ikili degil tekli kullanım olacağı sağlar falan diye anlattı aşırı incelemedim ama ilgimi çekmişti
Deryak pusetlerini aldınızmı peki?
Pelinsu ayrı ayrı yatırabiliyormuyuz o araçta? Onun tipini çok beğenmiştik bizde😊 Sizde sağlıkla kullanın inş😊
gonulcelen teşekkürler onu da bi araştırıyım😊
twins_mom canım uygulama olarak göstermedi ama anlattı markayı anlatırken nelere dikkat ettiğinden falan bahsediyordu ayrıldığını söylemişti ama cok iyi hatırlıyorum çünkü asansör örnegini vermişti
Ayrı ayrı derken ortadan çıkabilen bi bağlantısı yok birleşik bana diğer arka arkaya olan modeller o kadar kullanışlı gelmedi tercih etmedim o yüzden 😊
Tmm teşekkür ederim 🤗
Bende bekleyim şurada ☺️ Bir de alanlar ne kadara aldı bir de onu yazsa mutlu olurum 😄
twins_mom merhabalar , bende ikiz gebelik yaşıyorum ve aynı kararsızlık bende de var. Mima kobi markalı bebek arabasını çok beğenmiştim. Modüler oluşu epeyce kullanım kolaylığı sağlar gibime geliyor birde abc zoom ikiz bebek arabası ve peg prego 2072 travel system. 3 ü arasında ciddi kararsızlık yaşıyorum senin gibi 😑
Bende ikiz bekliyorum :) hiçbir fikrim yok nasıl bişey almam konusunda ama Yanyana olanları sevmiyorum. Yardımcı olalım birbirimize 😊😊
Kesinlikle yardımcı olmalıyız da zaten :) ben henüz erkendir diye birebir gidipte incelemedim. Sadece internetten araştırıyorum ve etrafımdaki kullanıcıların yorumlarını alıyorum. Sende de bir gelişme olur ise bizleri de bilgilendir 🤩
Deryak hayırlı olsun ne kadara aldınız canım
Mucizeveannesi 3 bine aldık