2105_iyiki Anladıgım kadarıyla İstanbulda her bürçeye uygun gidilebilecek hastane var izmirden bu konuda çok şikayetçiyim bnce fiyatlar almş başını gitmiş 😐
Yonca1709 DenizveKumsal hangı doktora gidiyorsunuz bende saygı hastanesi gidiyorum da doktor tavsıyıyesı için sordum
yagmurdzgn54 kubra3rkan benim gittiim doktor baska hastaneye doguma gidiiyormus gittigi hastane 4000 tl aliyormus 3000 tl de kendisi aliyormus
Afi Esenler Avicenna Hastahanesine muayene için gittim 150₺ ödedik. Doğum ücreti zorunlu sezaryen 4000₺ diye duydum normal doğum hakkında bilgim yok. Bilgisi olan yazarsa seviniriz.. :)
Ozgur1 Merhabalar İstanbul yeniyuzyil üniversitesi gaziosmanpasa hastanesi doğum fiyatları hakkında bilgisi olan varmı acaba?
ruzgarsmommm Damla0086 aa çok güzelmiş. Benim tamamlayıcım var ama grbelik teminatı yok. Ben şuan yaptırabilir miyim acaba 35. Haftadayım
Damla0086 ruzgarsmommm evet bu sompo sigortanın ki gebe iken yapılıyormuş normalde biliyorsunuz gebe olmadan önce yapılıyor diğer sigortalarda bı görüşun isterseniz
251020 Başarı hastanesi Selime hanıma gidiyoruz muayene 180 TL normal doğum olursa 2.500 sezeryan olursa 3.500 dediler
ruzgarsmommm Tgbsklli valla hastanede memnun olduğum tek şey Arzu Hoca. Çok ilgili ve detaylı bakıyor her muaynede.
Tgbsklli ruzgarsmommm çok fazla beklemek zorunda kalıyor musunuz? Avcılar’da maalesef doktor sıkıntısı bende yaşıyorum. Çok uzak bir yere de gitmek istemiyorum
Zeynep_oztrk Kubrabasar merhaba memnun musunuz Nagehan hanımdan, hastaneden? Muayenelerde cok sıra bekşedigini duydum ama doğru mudur?
Kubrabasar Zeynep_oztrk merhaba benim 2. Gebeliğim doktorumdan çok çok memnunum yine kendisini tercih ettim anlayışlı ilgili sabırlı doğum anı bile çok yardımcı olmuştu bana her konu da normal doğum destekleyen bi doktor benim için en önemlisi buydu açıkçası ❤️ Sıra konusunda da öyle abartılacak kadar beklediğimi hiç hatırlamıyorum ben
Hilalkhrmn417 Rum-1 epidural doğumun diğer adı prenses doğum belinden iğne yapıyorlar ama belli bir açıklığa sahip olması gerekiyormus sen belden aşağısini hissetmiyorsun ama normal doğuyorsun.. ve bebeğini karşılamış oluyorsun 😉
senmad Kızlar ne kadar uygun fiyatlar ben muayne 740 doğum da sezeryan 20 bin falanmış değiştirmeyi düşünüyorum ama şuan hastaneyi İstanbul Anadolu yakası doktor tavsiyeniz varsa
Elifinannesi33 BirPatiSever hangi acıbadem acaba ben de atakent acıbademe gidiyorum ama 10500 tl fiyat verdiler
Hilalkhrmn417 Esenler avicenna hastanesine gidiyorum normal doğumun 3000 TL olduğunu biliyorum sezeryanda 4000 TL’ye yakın herhalde ..