Belinsu Ftmsgr İstanbul Koşuyolu Medipole gidiyorum . Muayene 275 TL veriyorum . Nst 60 TL . Sezeryan zorunlu 5000 TL . İsteğe bağlı 5750 .
Ahmed34musab Ftmsgr Aaaa bende hastane bakıyorum ama ben yeni taşındım arnavut köye ama o hastane nerde tam olarak . Bide daha önce gidip memnun kalan varmı
Kubra1090 Meltemmemir 37+3oldum gerci artik degistirememde. Son zamanlarım Ne bilim belki daha iyi hastane bulurum doye dusundum
Meltemmemir Kubra1090 doktorunuz kim memnunmusunuz hiç dogum yapan varmi bilmiyorim bende evime çok yakın diye gidiyorum
Afide__ GamzeRabia- evet ya bugün aradim konuştum net bilgi aldim 1 doğum burda oldu esenler medipol de 2.de burda olsun istiyorm sürprizle karşılaşmayacağım hastaneyi biliyorum diye düşünüyorm bakalim ne olacak
Afide__ GamzeRabia- ilk aylar esenler avicennaya gittim ama ısınamadım bi türlü bu hastaneye acillik serum felan burda aldim hep güven alamıyorum ordan 1.ciyi medipolde doğurdum diye güveniyorum galiba medipole 😄
Eda_bengi36 tupikbebiskom merhaba bende Kurtköydeyim de isteye bağlı sezeryan ücreti nedir ve doğum olduğu gün korona testi yapıyorlar mı
tupikbebiskom Eda_bengi36 Korona testi isteniyormuş devlette yaptirip getirebiliyormuşsun. İstekli sezeryanda sgklı 4 bin tl dediler bana. Hangi doktora gidiyosunuz
AryaElif Nur12345678 cüneytte yapacaksınız dimi, peki Allah korusunda aksi bi durum olduğunda gece falan geldi diyelim ekstra ücret oluyor mu bilginiz var mı
Ahsen34 Afide__ ben hastaneyı bılmıyorum tam ama cok arkadaşım tavsıye ettı. Burcu boyama hocaya da zorla randevu buldum. Kanım cok ısındı. Eyüp Alibeykoyden gelıyorum. Ters kalıyor ama doktorumu sevdım
Mamzelle_57 Afide__ Esenler Medipol mü ? ben de orada düşünüyorum da güvendiğimz dr ve doğum ücretlerini biliyor musunz ?
GamzeKrmn yagmurrorskaya evet telefon numaradına kadar verdi doktorum birşey olduğunda telefonla yada whatsapptan iletişime geçiyorum. Gittiğimde ciddi ilgililer