Ozlem42 edanurciftci bu hastaneyi hiç sevmiyorum saatlerce bekletiyorlar kac kez mecbur kalıp gittim her seferinde birdaha gelmeyeceğim dedim hangi doktora gidiyorsun sen canım
edanurciftci Ozlem42 Ozlem42 bende bekletilmesinden şikayetçiyim ama ilk hamilelik olduğundan değişmedim ama çok niyetlendim
Ahsen34 Afide__ ben hastaneyı bılmıyorum tam ama cok arkadaşım tavsıye ettı. Burcu boyama hocaya da zorla randevu buldum. Kanım cok ısındı. Eyüp Alibeykoyden gelıyorum. Ters kalıyor ama doktorumu sevdım
Gulsaharslan Zeynep_oztrk halkalı meydan da özel muayane olduğu için doğum yapacağınız hastaneyi kendiniz seçiyorsunuz doktor geliyor doğuma daha 7. Haftamdayım doktordan aldığım bilgiler bu şekilde 😀
Ahsen34 Kardeşim Üsküdar Zeynep Kamilde yaptı. Çok memnun kaldı. Devlet hastanesı ama ebesi çok ıyıydı. Sureklı telde haberleşiyordu. Ebe döne hanım
Elifinannesi33 BirPatiSever hangi acıbadem acaba ben de atakent acıbademe gidiyorum ama 10500 tl fiyat verdiler
Elifinannesi33 Yesmm ben sizden daha fazla veriyorum😅 halkalıdayım. Daha düşük hastaneler tabiki var avrupa yakasında
Gamsss87 rmysaaknn merhabalar bende oraya gidiyorm şuan zeynep hanıma siizn doktorunz kim acaba bide isteğe bağlı sezeryan fiyatını biliyor musunz acaba
Mamzelle_57 Hiranurmina ben de esenler Medipol düşünüyorum da hiç orada kontrole gitmedim 34 . haftadayım doğumu da orada düşünüyorum da gittinz mi hç ?
Hiranurmina Mamzelle_57 2. Ci cocuğumu orda doğurmuştum 5 sene önce elif hoca vardı ama giti şimdiki doktorları bilmiyorum inanın bende araştırıyorum muayene sigortalı 145 tl
Mamzelle_57 Afide__ Esenler Medipol mü ? ben de orada düşünüyorum da güvendiğimz dr ve doğum ücretlerini biliyor musunz ?
Afide__ Mamzelle_57 evet esenler medipol sordum bizzat operatör doktor ve öğretim uyedi doktor doğum ücretleri değişiyor 2200 den başlıyor normal doğum 3500 e kadar çıkıyor sezeryanla beraber hastaneye gittiğinizde konuşabilirsiniz yinede
gamzosgamzos Hiranurmina evet canım cok iyi cok ilgili cana yakın oneririm ultrasonda baya detaylı bakıyor 😊