hilalmevsim_3467 Superisi_34 İpek iş merkezinde, Dr. Eser Ağar sağlık merkezi yazın Google a orda detaylar yazıyo.. Doktorumdan çok memnunum hem öğretim üyesi hem jinekolog hem kadın doğum uzmanı önceden kolanda ve Anadoluda çalışıyormuş şuan kendi kliniğinde canım tavsiye ederim.😊
Busrayuksell 2erkekannesiii İlk doğum normal miydi sezaryen mi? evet doktor çok önemli bu süreçte baştan beri doktorum aynı çok memnun kaldım bende 😇
deletedmom27371 Gizgizgiz bende sezeryan düşünüyorum 3500 diyorlarmış fakat isteğe bağlı da o fiyat mı bilmiyorum. Birde Erson hocanın da fiyatı aynı mıdır bilmiyorum
misirveannesi Çamlıca medipol normale 10bin sezaryana 12bin tl fiyat veriyor… acıbademleri söylemiyorum bile 😣
Miros Umayakkaya bir kere onada muayene olmuştum ben acile gidince ama asiye hanımdan daha cok memnunum
Zoboloploplop Ankara Başkent Hastanesi Emre Hocaya gidiyorum. Muayene ücreti 421 tl. Dogum paketini konusmadim henüz, gebeligim yeni. Yuksek riskli gebelik oldugu icin burada devam edebildigim kadar edecegim ama beni maddi anlamda yipratiyor tabiki :/
gulsen_ozer1 Nesligul Aynen şuan bende senin gibi hissediyorum 345 muayene nst 320 Doğum 8500 tl 🙈 eşim aşırı takıntılı doktoru değiştirirsem bişey olacak sanıyor yoksa diğer hastaneler uygun
2erkekannesiii Gamze01- Sanko Hastanesi Engin Palaz a gitmiştim ben öneririm çok kibar çok tatlı bir doktor bide Sevgi hoca var oda çok iyi
Kubra1090 Gizemgect Bende pendik medicaldeydim degistirdim avicenmma umuta basladom burdanda vazgecicem gbi maltepe medicale baslicam ama doktprlari nasil bilemedim kime gidiyosunuz. ayrica maltepe medical daha ucuzmus pendige gore
Papatyaa38 Ftmsgr kayseri tekden hastanesine gidiyorum 165 di muayene 200 oldu nst ücretsiz doğum 3.500 dü en son sorduğumda