Ahsen34 Afide__ vardır her şerde bır hayır canım. emıne hanımı da cok beğeniyorlar. Az kalmış zaten. Sabret 🙏🏻
Minnoss_2 Aytmel Benim çok kaybım vardı bu yüzden verdiğim parayı gözüm görmüyor. Farkı var benim gibi riskli gebelik için normal kadın doğumcular yeterli olmadı maalesef deneyip gördüm.
Filizturgut Seymagennc Ersoy ücretleride aynı neredeyse bende çamlıca Medipol e gittim memnun kalmadım başka hastane arıyorum 🥺
Nur12345678 AryaElif bende Cüneyt beye gidiyorum normal 3000 sezeryan 3500 sene sonundan sonra değişebilirmiş
kubra3rkan Ftmsgr oo maşallah kızlar, eskişehir Acıbadem hastanesine gidiyorum muayene 300 TL, kan vesaire aldıklarında 100-120 buluyor, normal doğum 6.500, sezeryan 8000e yakın diye biliyorum
yagmurdzgn54 kubra3rkan benim gittiim doktor baska hastaneye doguma gidiiyormus gittigi hastane 4000 tl aliyormus 3000 tl de kendisi aliyormus
busraaa95 kubra3rkan paket detaylarının oldugu kağıt kayboldu da hatırladığım kadarıyla 2li ve 3lü test gebelik boyunca yapılan kan testleri baba için check-up , 10 muayene hakkı emzirme danışmanlığı bebek doğduktan sonra muayene doktor kontrolü cinsiyet partisi . hatırladıklarım bunlar daha birçok şey vardı 🥰
Saimepb İzmir çınarlı hastanesi , muayene 150 doğum için 3900 dediler ama fiyat Aralık’tan sonra değişebilir tekrar konuşuruz dediler
Bsrknylmz Kütahya Anadolu Hastanesi, muayene 105 TL, normal doğum 1900 sezaryen 2500, oda fiyatları dahil değil :) artı sendıka indirimi oluyor