Gonul-123 Merhaba. Ben Ataşehir Avıcennaya gidiyorum. Tülin Hanımdan çok memnunum ama sanırım. Muayene ücreti 210 TL. Normal doğum 3000 zorunlu sezaryen 3500 isteğe bağlı sezaryan 4500. Mesai dışında doğum olması halinde istenilen doktor çağırılırsa +300 TL fark alınıyor Ataşehir ya da Maltepe’de oturanlar hangi hastanelere gidiyor
Tugbannebebek Mervemete31 coşkun hocada arkadaşım doğum yaptı 2 çocuğuna, 2 cm dikiş izi var. Efsane doktor. Benimki tüp bebek olduğu için, aynı dr umla devam edeceğim. Olmasa tek tercihim coşkun hoca olurdu 😀
Bluepink Özel hastaneler gerçekten para tuzağı . Malatya’da ki tüm özel doktorlara da gittim . Hepsi bebek için ayrı kusur buldu . Ama yavrumun sağlığı gayet yerinde çıktı . Kesinlikle devlet hastanesini tercih edeceğim Allah devletimize zeval vermesin kullanılan malzemeler ve cihazlar son model detaylı ultrason bile mükemmeldi . Malatya da olanlar Suriyeliler aklını kullanıyor devlet hastanesinden çıkmıyor siz özel diye tutturmayın derim
Afide__ Ahsen34 yaa şuan çok üzgünüm yaa aradim dediginiz gibi Röyale hanım ayrılmış esenler medipolden 😒 tam da doğum yaklaşmıştı emine zeynep hanıma aldim randevu oda operatör dr olduğu için 210 tl ye cıktı muayne ücreti 🤦🏻♀️
Ahsen34 Afide__ vardır her şerde bır hayır canım. emıne hanımı da cok beğeniyorlar. Az kalmış zaten. Sabret 🙏🏻
izeldlk Gizemgect tesekkür ederim bilgi icin:) medicalpark halenur hanım nasıl acaba bilginiz varmı peki?
Gizemgect izeldlk Orda ilk başta Halenur hanıma gidiyordum çok soğuk ve ilgisizdi yaklaşımı ben memnun kalmadım malesef
Fundacanik Anne3434_ Hayır degil normal 1500 civarı sezeryan 2000 bizzat eşim sordu. Belkide siz başka hastaneyle karıştırıyorsunuz internete yazın bakın kahramanmaraş sular akademi hastanesi semiha cengiz diye çıkar karşınıza.
Anne3434_ Fundacanik Ben şuan maraşta değilim benimde arkadaşım sormuş normal suda doğuma 5 binden başlıyor demişler ama sizin dediğiniz fiyatlarsa gerçekten uygunmuş
Crixus1313 Rum-1 muayene, normal ya da sezeryan doğum ve oluşabilecek erken doğum vs komplikasyonlar dahil 8200₺ ödedim
btlygz Ftmsgr dragos bezmialem hastanesi muayene ücreti 175₺, normal yada sezaryen 4000₺ , mesai dısı doktor gelmesi 750₺ ,ekstra epidural 750₺ , isteğe baglı sezaryende 250₺ covid testi ekleniyor 🙂 -Uzm.Dr . Ebru Karacaya gidiyorum tavsiye ederim .
elifinilki27 Mom6162 Benimde yıllar önce çatlak vardı sonra burnumdan ameliyat oldum ve sorunum yoktu yıllar sonra bugün ilk defa burnum kanadı hepsi bu
Minnoss_2 Aytmel Benim çok kaybım vardı bu yüzden verdiğim parayı gözüm görmüyor. Farkı var benim gibi riskli gebelik için normal kadın doğumcular yeterli olmadı maalesef deneyip gördüm.
Ruveyda99 Ümraniye de gittiği hastane uygun ve memnun olan varmı özel olarak şuan devlet hastanesine gidiyorum ama doğum için kararsızım hamişler ☺️🤰🏻👼🏻
ElifArg Sibelozclk Bende 2 yıl önce Yakın Doğu Hast. Barış Bey ’de doğum yaptım eşimin asker olması sebebiyle 2800 e gelmişti
deletedmom27371 Gizgizgiz bende sezeryan düşünüyorum 3500 diyorlarmış fakat isteğe bağlı da o fiyat mı bilmiyorum. Birde Erson hocanın da fiyatı aynı mıdır bilmiyorum
2erkekannesiii Gamze01- Sanko Hastanesi Engin Palaz a gitmiştim ben öneririm çok kibar çok tatlı bir doktor bide Sevgi hoca var oda çok iyi
Elvangokmen Zeynepyazicicelik Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🙏🏻 Benimde teminatım yok sadece indirim veriyor ama doktor anlaşması hiç sormak aklıma gelmedi sorayım bende 😀
Fundacanik Anne3434_ Suda doğum 5 bin falan olabilir canm çünkü yeni doğum şekliymiş o hastaneye yeni getirilmiş suda doğum bende o hastanede sezeryan olcam 2. Sezeryan hersey dahil 2000 dediler eşime.
rmysaaknn İstanbul Anadolu yakası Medipol hastanesi çamlıcaya gidiyorum. Muayene ücreti 175 normal doğum 2400 zorunlu sezeryan 3700 doktorumdan da çok memnunum 😊
Gamsss87 rmysaaknn merhabalar bende oraya gidiyorm şuan zeynep hanıma siizn doktorunz kim acaba bide isteğe bağlı sezeryan fiyatını biliyor musunz acaba