Myyaren Mutlupanda33 normal dogummu 2700 bende oraya gidiyorumda dogum ücretinin ne kadar oldugunu bilmiyorum
Ece0907 Antalya Şelale Tıp sigorta li 90 muane ücreti sigorta sızı bilmiyorum en son normal doğum da 3000 di bı değişiklik olmadıysa
Ckirdekaile Ben kaynarcada Cihan tıp merkezine gidiyorum doktor cüneyit uzun var çok iyi bi doktor muayenesi 130 TL
kubrapaltc Ckirdekaile bende Cüneyt beye gidiyorum o yüzden bir şey sormak istiyorum doğum ücretiyle ilgili bir şey konuştunuz mu kendisiyle.Benim çarşamba kontrolüm var konuşacağız da merak ettim
Zeynep_oztrk Gulsaharslan halkalıda nerede acaba doktorunuz? Doğum nasıl nerede oluyor? Ücretler hakkında da bülgi verebilir misiniz? 🌸
Secomo TomrisLeylam merhaba çarşamba günü için bende randevu aldım aynı hastaneden ilk randevum olucak benim doktor olarak da irfan Özer’e verdiler umarım iyidir 🙏
TomrisLeylam Secomo aaa çarşamba günü benimde randevum var🙈 kaç haftamınsınız. Yani irfan beyi ben çok seviyorum çok pozitif ve bilgili bir doktor ne sorsam çok güzel açıklama yapıyor. Biz aradaki iletişimi çok güzel kurduk
Kbr_46 Ftmsgr k. Maraş markasi hospital muyane üçreti 80 TL sezaryan doğum 1200 özel oda vs test felan nedir fiyatı bilmiyorum daha
Mervesilam elifinilki27 merhaba bebde o hastaneye gidiyorum neden memnun kalmadınız acaba merak ettim
elifinilki27 Mervesilam Hem çok pahalı hemde dün doktora ulaşmaya çalıştım telefon numarama kadar istediler aramadılar birde muayene olunca muayene ol da çık hemen gibiler
mirayveannesiii zekendir Ya ben medikale gitmiyorum birisi medikal fiyatı yazmış İstanbul’da 190 mı ne yazmıştı, bende burda 345 olduğunu söyledim Bende yüzyıla gidiyodum Reza Karabağlıya
NinovaLemi elifinilki27 çakmak erdem de 140 TL muayene ücreti ödüyorum doğum 2000 civarında olması lazım çok oldu fiyat alalı