Bahçelievler Nisa Hastanesine gidiyorum muayene 200 tl normal doğum 2600 dendi sezeryan 4200
Hangi hastaneye gidiyorsunuz? Doğum ücretleriniz Nedir?😊
Miros bende aynı hastaneye gidiyorum mürvet hanima
Esenyurt elityum muayne 80 doğum sezaryan 2500 ama kuvezi falan yokmuş o yüzden doğumu goremiycek bunla😁😁
Tgbsklli arzu kublay a gidiyorum
Ben bucatıpa gittim 200 TL muayene ücreti doğumu da sormuştum 5500 TL dedi zaten hersey para olmuş valla
Seda9507 buharada hangi doktora gidiyorsunuz acaba
elisvera56 hangi doktor için aradınız
Ftmsgr
Kahramanmaraşlı olup sular akademi hastanesine giden varmı.
Dr Semiha cengiz
Muayeneye 100 veriyoruz
Sezeryanda 2000 TL dediler.
Benimde 2. Sezeryan olcak.
Nurayselvii evet orası ☺️
Nurayselvii bende 32.haftamda asyaya geçiş yaptım Aygün hanıma yani geçen hafta ilk kez gittim yanımda şimdiye kadar yaptırdığım teslerimi felan getirdim ve ilk muayene olduğu içinmi bilmiyorum ama Aygün hanım 45 dkya yakın konuştu anlattı muayene etti çok sakindi hani böyle kovalayan var gibi muayene etmedi ilgilendi senin sormak istediğin birşey varmı diye sordu memnun kaldım
Sefaköy rumeliye gidiyordm hasan beye 100 TL muane 15 TL nst normal doğum 1950 dediler covid testi bebek doğduktan sonra ki testler içinde bir gece yatisi içinde ekstra yatircak olsalar 650 TL yatıs bir gecelik zorunlu sezeryan 2700 dediler isteğe. Bağlı sezeryan 3700 mis
Gizemgect @Elzey @miranmiran1306 @tugcemma @Betulgunesli
Kızlar ben de maltepe medicalpark dr.mehmet akif sargına gidiyorum. 2 ay önce sezaryen de normal doğum da 5.000 dediler bize. En son ne zaman sordunuz siz?
Evintekce karataş
gul552 Ayşegül
BabyBabyy01 Ayşegül