Lolilo tugcemma hadi ya :( bize bi de bi kağıt verdiler sorduğumuzda zam gelse bile bu kağıtla gelirseniz 5bin olcak doğum diye 🤷🏻♀️ ama nedense pek güvenmiyorum salı günü kontrolüm var teyit etcem 🤭
rengarenkduduv Ftmsgr Gaziosmanpaşa Avrasya Hastanesine gidiyorum. Muayene 200TL, normal doğum 4500TL, sezeryan 7000TL. Allah sezeryana düşürmesin😂
elaweannesi Anne3434_ inan bilgim yok burda 3 normal 4 Sezeryan diyen war duydum ama net bilgi bu gidişimde alacağım bide benim ocakta olacak ya yeni fiyatlarla olur muhtemelen
startown Nurayselvii Eğer doktor seçmediyseniz Aygün mammadzada var orda.Çok iyi bir doktor tavsiye ederim.
Rum-1 Carriebradshow bende 5 haftalık hamileyim pazartesi memorial nesrin fenerden randevu aldım kese görmek için doktor çok iyi diyolar ama doğum paketi ne kadar acaba 10 bin falan diye tahmin ediyodum ama siz 15 diyince korktum 😂
Carriebradshow Rum-1 benim ikiz gebelik 15 bin 500 tuttu canım. İkizlerde sadece 700 TL fazladan alıyorlar ikinci bebek için. 14 bin 800 falan heralde tek gebelik için. Tabi doğum şekli de fiyatı etkiliyor ama fazla bir fark yoktu sanırım.
svbarut Bu fiyatlar kaç sene öncesinin bu kadar ucuz muayeneler mi var şoktayim ben Kayseri’de 400 muayene ücreti veriyorum sezeryana su an 8.5 bin diyorlar 9 aya kadar kimbilir kaç olur