• [silindi]

Acıbadem Altunizade muayene 750-1000 TL arası, özel bir kurumda çalışıyorum doğum için indirim yapıyorlar 11bin normal, 14bin sezeryan, covid testi hariç ama özel süit oda, eve bir gün hemşire gelecek, kuaför ve bir refakatçi dahil.

Ben İstanbul başkente gidiyorum Muayene 250 doğum 10000 dediler

İzmirde doğum ücretleri çok uçuk,ben devlete gidiyorum şu an dokuz eylül üniversitesi hastahanesine ama özel olmadığı içinde içimde bir kuşku yok değil😔

Ankara memoriale gidiyorum doğum paketi aldım 15 bine. Ankara’da fiyatlar uçmuş gerçekten. Riskli gebelik uzmanına gitmem gerektiği için mecburen burayı tercih ettim ben. Çok memnunum ama gerçekten pahalı.

Ftmsgr Pendik Medipol Hastanesi .Normal doğum 2750₺ zorunlu sezaryen 3750₺ muayene (op) 165₺ 4.sezaryen ve isteğe bağlı sezaryen 5500₺ . 6 gün önce Saadet hanımda 4.sezaryenimi oldum

gamzosgamzos kaç seferdir gidiyorum memnun kaldım ya sizin yaşadığınız şey için üzüldüm keşke öyle olmasaydı inşallah doğum anında her şey güzel olur hayirli doğumlarımız olur umarım iyi doktoralarla 🥰

Ftmsgr Tekirdağ Özel Star Medica , muayne 165 normal ve sezeryan doğum 3.500 subat sonu mart basi doğumum 🤗

Diyarbakır fiyatlarını bilen var mıdır 🤭 Burda da böyle uçuk mu ya

Ftmsgr kocaeli gölcük medar hastanesi muayene 180 normal sezeryan aynı fiyat 3600

Ftmsgr evet sizin baya uygunmuş ben İzmir’de oturuyorum burda memnum kalmadım Manisa’ya gidiyorum şuan 3000 kusur normal doğum sezeryanı söylemedi şuan için doktorum ama İstanbul’un bu kadar uygun olmasına şaşırdım

Bu fiyatlar çok uygun ya İstanbul baya ucuzmuş. Biz Ankara Medicana ya gidiyoruz ilk gittik muayene 440tl dedi tahlil vs verince 1000tl yi geçti dedik böyle olmayacak doğum paketi aldık onu da sigortacı aracılıği ile alınca daha uygun oluyordu ona rağmen 9000₺ ye geldi. Öyle 100 150 ₺ ye muayene bedava resmen

Comologgo Ben az once memorial giris sordum 315 tl dedi dogum ucreti ile ilgili gun icinde size geri donus yapılacaktır dedi.