Deniz59 pazartesi randevum var rahim ağzı kapalı sezeryan olmak istemiyorum 😢 ama suni sancı da istemiyorum çok korkuyorum

Damla_19 aynı beniö durumum günüm bitti 41. Haftama giricem açılmamda yok sezeryandanda çok korkuyorum ☹️☹️☹️

Rabiss74 acaba yediğimiz içtiğimizden mi anlamadım bu aralar çok duyuyorum bazı kadınlar 41-42 doğuyor çoçuk içerde turşu oldu ya😂

Sevdaduran hayır ben kendim sancı hissetmiyorum ilk gebelik sancı ne onuda bilmiyorum sadace günde 1-2 en fazla bi ağrı saplanıyor geçiyor

Deniz59 şimdi şöyle bişey de var tamam yiyelim suni sancı ama ya açılma olmazsa yine bıçak altına yatcaz çift acı 🥺

Damla_19
          Tam 40 haftalık olduk bugun ama yalancı sancım bile yok kızların erken geliyor denilmesine kesinlikle inanmıyorum artık 🙄bugun doktor kontrolüm vardı suyu falan iyi dedi 1 hafta daha bekleriz en fazla gelmezse suni sancıyla başlatıcak doktorum doğumu henüz hiç açılmamda yok ne yapıcam bilmiyorum 😪🤷🏻‍♀️

Damla_19 bende onu düşünüyorum o kadar sancı çekip açılma olmamasıda var bakalım hayırlısı

Kara96 çok şükür tek değilmişiz ama günümüz şartlarında gerçekten doğumlar gecikiyor sunı sancıyla açılma olacağını kesinliğini verebilse doktor oley ama oda yok şansa belki açılma olur saatlerce o acıyı çekicez üstüne bide sezeryan 🥺

Damla_19
                Çatı muayenemide oldum normal doğuma uygun dedi yaparsın dedi doktorum ama hiç açılma yok suni sancı yiyip o kadar çekip sezeryan olmakta istemiyorum neler neler yaptım yürüyüş hurma YouTubedan hareketler açıp yaptım olmadı sabah akşam yürüyorum 😢

Deniz59 pazartesi gittiğimde bana teklif sunarsa doktorum sezeryanı seçmeyi düşünüyorum

Kara96 yeminle aynı ben artık bacaklarımı ayırıp oturmaktan hurma yemekten merdiven inip çıkmaktan gına geldi