Selda22 minikumutlar bi kaç saat önce leke gibiydi su an normal kan geliyor canım ağrımda varr büyük ihtimal regli yani pazartesi günü hormon testlerim yapılıcak zaten bakalım hayırlısı ya kısmet değilmiş bu ay
RonyaArin Neslibt72 bende 27 .28 adet günü dünden beri 3 tane test yaptım negatif olsa çıkardı bende uzuldm senin gbi ya
Artteachermom Neslibt72 benimde 27 Ekim 😇 2.yi istiyoruz nasipse. Henüz test yapmadım ama adet olmazsam eğer 2. Yada 3. Günü yaparım diye düşünüyorum kesin sonuç almak adına
Neslibt72 Artteachermom inşallah hayırlısıyla vardır hadi bakalım bari başkaları sevinsin artık kendimde negatifi görünce başkalarına seviniyorum napıyım 😂
Neslibt72 Flyderndkk ne diyelüm hayırlısı olsun hakkımızda üzülüyorum ama bugün yürüyüş yaparak kafamı dağıttım inş sonraki ay güzel sonuçlar alırız
Kayra_2362 Neslibt72 benimde 1 inde dört gözle bekliyorum hayırlısı artık bakalım Rabbim evlat isteyenlerin hayırlısıyla kucaklarini bos bırakmaz inşallah
Nihalgvnyldz Neslibt72 benımde 27 si kızlar adet tarıhım 2 gün var bugünü saymazsam yarın test yapsam çıkar mı acaba ama göğüs hasssasiyeti karın agrısı da var normalde olmadan 1 gün önce olurdu bunlar anlamadım 🥲
Artteachermom Nihalgvnyldz normal test yapacaksanız gününüzün geçmesini bekleyin bence çünkü gebelik olsada çıkmayabiliyor. Ben oğlumdayken 4.günü yapmıştım çıkmıştı. Erken gebelik testleri de var ben hiç kullanmadım ama onlarla da yapabilirsiniz
Artteachermom Nihalgvnyldz bende de dünden beri bel ağrısı ve halsizlik var çok umutlanmak istemiyorum ama 27 si gelse de artık 🙃
Neslibt72 Nihalgvnyldz erken gebelik yapmanız lazım normalde riskli olur hani adet geçince daha geçerli diyorlar. Hadi bakalım