Neslibt72 Bekleyenler nerelerdeniz bekleyenler ?? 😄 umutsuzum desemde gönlümün kenarında hep bir umut ve her ay pozitif çıksa ne yaparım hayalleriyle regl gününü bekleyenler nasıl geçiyor bu geçmeyen günler?
minikumutlar Neslibt72 valla az önce erken gebelik yaptım ama çıkmadı 28 Ekim benimde reglimi bekliycem belirtilerim var
Neslibt72 minikumutlar bende şimdi uyandım yapsam mı diye testle bakışıyorum yapmıyom en iyisi vazgeçtim 😂
RonyaArin minikumutlar bende dun aksam yaptım ilk 10 dk sadece ben görüyordum okadar hayaleti sonra baktım 1 saat geçti az birsey gözüktü bende 28 adet günüm inşallah hamileyizdir
aynam Neslibt72 asla geçmiyor her dakika düşünüyorum bu ay olsun nolur nolur diyerek dolanıyorum bu kadar takarak nasıl olcak bilmiyorum 🤦🏻♀️
Flyderndkk Neslibt72 hahaa tam hislerimi yazmışsınız 😄 benimde beklediğim 26-28 arası. Ama gerçekten umudum yok. İlk gebeliğimde hissettiğim şeyler yok çünkü
Selda22 minikumutlar regli oldum galiba canım kahve rengi leke gibi bişey oldu şu an iki gün vardı aslında reglime anlamadım
Nurse_91 Bende heycanla bekliyorum regl gunum 28i ama yumurtlamayi geç gördüm o yüzden test yapmaya korkuyorum 😔😔