RonyaArin Neslibt72 valla bende blmiorm gerçekten artk skldm ..bu arada senin sürekli postlarini falanda goruyorm inşallah birgun burda hamileyim die post acarsin canm
Neslibt72 Artteachermom inşallah hayırlısıyla vardır hadi bakalım bari başkaları sevinsin artık kendimde negatifi görünce başkalarına seviniyorum napıyım 😂
Artteachermom Neslibt72 adet gününü bekleyin bence inşallah vardır 🙏 bazen erken yapıldığı için negatif çıkabiliyor
Neslibt72 Nihalgvnyldz erken gebelik yapmanız lazım normalde riskli olur hani adet geçince daha geçerli diyorlar. Hadi bakalım
Neslibt72 Flyderndkk ne diyelüm hayırlısı olsun hakkımızda üzülüyorum ama bugün yürüyüş yaparak kafamı dağıttım inş sonraki ay güzel sonuçlar alırız
Flyderndkk Neslibt72 öyle tabi ya. Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur diye avutuyorum bende kendimi
Neslibt72 RonyaArin inş burdaki herkeste aynı şekilde müjdeli postlarını açar ☺️Gülümsüyorum ama yorgunluktan hem ruhen hemde bedenen çok yorucu bir süreç Öyle yoruldum ki hatta bu ay gitmesem doktora diye düşünüyorum adet olunca bir ay ara vermek iyi gelir mi bilemedim
RonyaArin Neslibt72 valla bu ayda öyle yap istersen belki kafandan atar daha iyi gelir senin için canm .bende bu ay catlatma iğnesi vurcam inşallah
Neslibt72 Artteachermom erken gebelik yaptım ama yok gibide gerçekten ellerim ayaklarım buz gibi adet öncesi geldi gelcek
Miniktirtil Ayyyy benim 30 Ekim ama iliseyim suralara. 6 ay oldu kurtaj olalı dediler bebegin arkası icerde olur diye bakıyorum bakıyorum yok 😅 valla tükendim. Test falanda yapmadım belirtim falan yok çünkü 🤦🏼♀️
Ask34 Miniktirtil aynen benimde 6 ay olacak kürtaj olalı hala gebelik olmadı hani hemen olur derlerdi birde…