Alvingll Biranneadayiiii ultrasondan herşeyin normal olabilceğini söyledi bende olmayi bekliyordum gidişat normal görünüyor dedi
Sbdbdbsh Biranneadayiiii ben 37+5 im geceleri kasılmalar resmen felç geçiriyorum sabahlara kadar uyanigim
Biranneadayiiii Alvingll Aa ilk defa duydum genelde çatı muaynesi olunca anlaşılıyor diye duymuştum canım
Sultannn3327 Biranneadayiiii ne bilim arkadaşım in az az gele gele suyu bitmiş o yüzden bende korktum
Sedaakgulx Dicle63 bende 37+2 deyim yürürken batma gibi his bende de oluyo bende bitek bende mi oluyo diye düşünüyodum
Sedaakgulx Dicle63 ben doktora sordum dün. Pelvik bölgen genişledigi için ağrılar olabilir bunlar doğum ağrıları değil ortopedik ağrılar dedi. Yani bebegin assagiya doğru baskı yapması sonucu oluyo dedi
Bebeksum 38+4üm hafif adet ağrısı gibi ağrım oluyor onun dışında bişey yok bekliyoruz bakalım 39mu olur 40mı acelesi yok😌
Dicle63 Sedaakgulx benimde perşembe kontrolüm var bi sorarım. İnşallah benimde genişliyordur çünkü daha önce pelvis kemiğin dar dedi. Sezeryan olma ihtimali varmış. Bol bol yürüyüş yapıyorum normal olması için.
Beyzaguven1 Sultannn3327 su gelince anlıyorsun , dırekt bildiğin su geliyor işte 😂diğerlerinden farklı kıvamda olduğu için anlarsın .