ozgei Biranneadayiiii doğum yaklaşırken rahat uyuma oluyormuş ben de dün gece ilk defa rahat uyudum(tuvalet için yine de 3 kere kalkıyorum) benim de yaklaşmıştır inşallah, sezeryan olacağım ama kendisi gelsin çok isterim 🤗
ozgei bsra46 ben hala yalancı sancıyı anlamıyorum doğuracağım hala anlamayacağım sanırım😬 nasıl oluyor? Bebek toplanıp sertleşiyor bende, başka da hiçbir şey olmuyor, doktorum ona sancı değil dedi, ama aksi gibi nst sırasında da hiç toplanmıyor sıpam 😅
bsra46 ozgei canim sancı sırasında belinden ağrı giriyor kasiklarin ağrıyor regl agrisi gibi birde bebek baya sertlesiyor
momsturk Biranneadayiiii ben de dün gece göbek kaşıntısından uyuyamadım saat 3ten 5 e kadar mutfakta oturdum mutfakta kaşıntıdan öldüm. bi de dönerken çok zorlanıyorum sanki yatağa gömülmüş gibi 🙈🙈
momsturk ozgei sürdüm ama bana mısın demedi. dün değişik bir durum vardı herhalde. bugün öğlene kadar kaşındı sonra geçti aleovera jel aldım o çok rahatlattı. bi de sarı kantaron aldım
Dicle63 Sedaakgulx benimde perşembe kontrolüm var bi sorarım. İnşallah benimde genişliyordur çünkü daha önce pelvis kemiğin dar dedi. Sezeryan olma ihtimali varmış. Bol bol yürüyüş yapıyorum normal olması için.
Gulonuz Biranneadayiiii bu rahatlık güzel bir şey değil ama seviniyorsunuz anlamadım :)) artık bi belirtiniz olması lazım normal doğum için
Biranneadayiiii Gulonuz sevindiğimi nerden çıkardınız ?:) Bende burda bunu yaşayan anneler var mı diye soruyorum fikir alıyorum. Benim gülmemi sevinmek sandınız heralde ama oturupta aglicak halimde yok Rabbim ne nasip ettiyse onu yaşarım :)