Nurse_91 Bfduam canim attigim postlara bak gorursun orda dataylı hepsini paylasmistim bi bak istersen
Bfduam Nurse_91 simdi inceliycem canım, sanırım seninde geç yumurtlama olduğu oluyor, peki geciktiğinde geç mi adet oluyordun? Adetime 10 gün var yarın olsam 9 olacak, gününde mi olurum gecikiyor mu?
Bfduam Miniqimm160821 iyi niyetli yaklaşımına teşekkürler canım. Evet bende bilitordum bazı aylar yumurtlama olmayacağını ondan emdişem ya zaten:) 27, 28 günde bir adet oluyorum günüme 10 gün kalınca haliyle gecikince daha olur mu diye düşünüyor insan.
Miniqimm160821 Bfduam olur canım canını sıkıp kafanı takma ama daha günler var önünde inşallah yakalarsın yumurtlamanı ama bundan sonra ki aylarda dilersen adet bitikten sonra ki gün başla daha kolay olur belki gerek bile kalmaz 🤗
Nurse_91 Bfduam hiç degismiyo adetim canım uzun zamandir gecikmemişti bu ay belli olacak artık insallah olmam ya pozitif görürüm
Smk Bfduam yumurtlama olduktan sonra 14 ya da 16 gün sonra en gec adet oluyosun canım gecse gec olacan yani
Nurse_91 Bfduam inan bilmiyorum canım ovulasyon testini ilk kez kullandim belirtilerim her ayki gibi ayniydi hatta 13uncu günde yumurtlama oldu sandim ama olmamis 19uncu günde oldu 20inci gundede çatlama gördüm demekki bazen olabiliyormus sen devam et yapmaya
meryemmm30 Bfduam adetleriniz düzenli mi? geç yumurtlama olursa geç adet olacaksınız demektir progesteron baktırabilirsiniz
Bfduam meryemmm30 evet düzenli, gecen ayda biraz geç olmuştu yumurtlama, geç yumurtlama ile progesteron ilişkisi nedir?
Mayacm Bfduam ben 3 ay yaptım ovü testi hep 17.gunde cıkmıstı ama burda okudugum kadarıyla adete 1 gun kala bıle yumurtlama gorenler oluyomus ki bende pko var duzensız adet oluyorm canım
Smk Bfduam canım sürekli değişir o benim bu ay 17.günümde oldu bazen 15 16 bazen 22 bazen 12 degişir yani devam et sen test yapmaya