Miniktirtil Ben 26 günde bir adet oluyorum bu ay 13. Günde yumurtladim ama 10. Günde yumurtladigimi gördüğümde oldu yani erken yumurtlama sorunum oldu benim doktor stres kaynaklı dedi ama tsh degerimde de sorun vardı. Belki strese giriyorsanda etkileniyor olabilir canim
Miniktirtil Bfduam ay ne bileyim nereye gitsem stres yapma diyorlar benim her gittiğim doktor stres yapıyorsun diyip duruyor kadınsa herseyi etkiliyormus 🤷♀️
Gulcingezer Bfduam bazen gec olabiliyor ama bazen de yumurtlamadigimiz aylar olabiliyor belki o aylardan biridir cnku her ay yumurtlama olma durumu olmuyor
Bfduam Gulcingezer ne sıklıkta yumurtlama olmaması yılda ortalama? Inş geçde olsa görürüz. Başka bi postta okudum sizi, konuyla ilgili “etiketleyin” demişsiniz bende etiketleyecekken bi baktım burdasınız, güzel bi zamanlamaydı❤
Gulcingezer Bfduam ben elimden geldigince destek oluyorm arkadaslara bilgim dahilinde belli olmuyor canim yumurtalarin o ay ki kalitesiyle alakali nadir olur ama olabilir yumurtlama gormediginde bir sonraki ayda sansini denemeni tavsiye ederm saglikli beslen yumurtalarin kaliteli olgunlasmasi icin
Smk Bfduam canım amh düşük olunca ovulasyon testlerinde yumurtlama görülemeyebiliyor.Yakınımın o,03 tü oda yumurtlama görmedi doktor testte göremezsib demiş anca takiple görüldü falan ama senin daha yuksek devam et bakalım olmadı doktora gidersin
Bfduam Gulcingezer canım araştırmışsındır bilirsin, yumurta büyüyünce yada olgunlaşınca yumurtlamada gecikebilirmiş, klomen kullananlarda oluyorsa öyle okudum, olabilir mi böyle bir şey?
Bfduam Smk biz senle post arkadaşıydık ins senden güzel haberlerinide alacağız. Arkadaşınızında amh düşük oldu mu bari bebeği? Bitkisel destek alıyorum canım Dr dan. Yumurta kalitesi düşük olunca testte görünmüyor muymuş?
Gulcingezer Bfduam ay canim benim sagol destek olmak guzel bende bi bebegmi kaybettm kimse kaybetmesin kimse uzulmesin …🥺
Smk Bfduam evet canım daha once konusmustuk ben bu ayda umutsuzumya adet olacam gibi agrılarım evet hamile suan ama yüp bebekle kaldı
Smk Bfduam Evet tüp bebek doktoru ona adet olman bile düzenli mucize demiş görünmez testte demiş sonra tüp bebekle kaldı 10 yıl sonra
Miniqimm160821 Bfduam olur canım canını sıkıp kafanı takma ama daha günler var önünde inşallah yakalarsın yumurtlamanı ama bundan sonra ki aylarda dilersen adet bitikten sonra ki gün başla daha kolay olur belki gerek bile kalmaz 🤗
Miniqimm160821 Bfduam Ben tedavi gördüm ilk zamanlarda neler yapmadım ama son 1 sene içinde yumurtlama takibi yaptım yazın incir kürü tükettim yumurtlama destekleyici oluyormuş büyütmeni çatlatmanı destekliyor diye çok şükür Temmuz son adet tarihim şuan 16 haftalık olduk 🤲🏻🐣🥰 ben 4 sene bekledim bugünü yaşamak İçin ama hiç boş durmadan takip ettim sürekli ve klomen çatlatma iğnesi aşılama herşeyi denedim en son maddiyat toplayıp tüp bebeğe gidecektim ki gerek kalmadı şükür Rabbim sanada nasip etsin inşallah hayırlı bi şekilde 🤲🏻