Bfduam Adetin ilk gününden sayarak kaçıncı gün yumurtlamayı gördünüz? Bu ay regl bittikten 5 gün sonra başladım takibe o esnada olduysa bilemiyorum da, bu kadar geç olmazdı, sizler hangi günlerde oluyordunuz?
Mayacm Bfduam herkeste farklı olur bnde 17.gunde oluyodu ama kımısınde dıger adete yakın zamnda bıle olabılıyomus devam et yepmaya
Beybisininannesi Bfduam değişir o herkeste farklıdır Bazen 9.gün gördüm bazen 14.gün bazen 16. Gün Takibe devam 😊
Cananyildiz Bfduam canm bende normalde 13 14 görürüm bikere 17. Gn olmuştu hatta olmayacak fln diye düşünürken yapşkan akıntı ve agrı oldu test yaptm yumurtlamaydi
Ayse27a Bfduam ben adetten 17 gün yumurtlama gördüm çok şükür şimdi hamileyim nasibinizde varsa olmaz dediğiniz herşey oluyor sizden ricam sıkıntı etmeyin çünkü ben çok ettim
Bfduam Mayacm bu ay regl bittikten 5 gün sonra başladım takibe o esnada olduysa bilemiyorumda, bu kadar geç olmazdı yumurtlama, 12./16.günde olurdu.
Mayacm Bfduam ben 3 ay yaptım ovü testi hep 17.gunde cıkmıstı ama burda okudugum kadarıyla adete 1 gun kala bıle yumurtlama gorenler oluyomus ki bende pko var duzensız adet oluyorm canım
Atlans Benimde regli tarihim 35 günü bulduğu oluyor bazen düzensiz yani, yumurtlamayı o yüzden bazen 14 ünde bazen 21 inde bile gördüğüm oldu canım. Bu ay 18 inde gördüm mesela
Brfant22 Bu o kadar karmaşık bir konu ki benim yumurtlama mı doktor takip ediyordu her ay 17 gün boyunca sürekli gidiyordum en son pas geçiyoruz dediği ay 17 den sonra yumurtlama olmuş demek ki ben nasıl olduysa hamile kaldım. Demek istediğim Bu işlerin bir matematiği var ama her zaman o şekilde işlemiyor biraz da akışına bırakmak gerekiyormuş onu anladım
umutluanneadayi Bfduam her ay yumurtalama olacak diye bir kural yok bazıları 14.gun bazıları 5.gun felan diye değişiyor bazıları adete yakın görüyor yani kendini yıpratma bekle bakalım
Nurse_91 Bfduam canim ben 29 gunde bir oluyorum adeti ona rağmen 19uncu günde gördüm yapmaya devam et
Kaderyusuf Bfduam pco var bnde 17 ile 20 arası gördüm 4 ay yaptım bi ay hiç olmadı o ayda gecikme yasadım yılda bi kez gecikiyordum meğer o aylarda yumurtlamam yokmuş.
Nurse_91 Bfduam canim attigim postlara bak gorursun orda dataylı hepsini paylasmistim bi bak istersen
Miniqimm160821 Bfduam Ben pkoluyum doktorum demişti ki her ay aynı olmaz yumurtlama normal döngü yaşayan bi kadın bile yılda belki 3 kere yumurtlama yapmaz demişti yani şöyle yumurtlama gününü ay ki vucüt işlemine beynine yemene içmene bağlı oluyormuş o yüzden kendine dikkat edip bol su yürüyüş yeme dengesini koru ve takibini adet bitikten sonra ki gün başla
Bfduam Miniqimm160821 iyi niyetli yaklaşımına teşekkürler canım. Evet bende bilitordum bazı aylar yumurtlama olmayacağını ondan emdişem ya zaten:) 27, 28 günde bir adet oluyorum günüme 10 gün kalınca haliyle gecikince daha olur mu diye düşünüyor insan.