Sevim1609 Gizgizgiz çok yemek değil önemli olan denenmiş bir tavsiye vereyim 2 günde bir mercimek ye bebeğe çok kilo aldırıyor 🙏🏻
Bifat1 Gizgizgiz doktorumuz gayet iyi demişti zaten önde gitmesi de çok çok iyi değilmiş o yüzden kararında maşallah minik kızlarımız 🌸💕
Dygrd _handenurrr inşllah saglikla gelsinde kilo önemli degil siz yazdınız diye cevap vermek istedim 3.gebelik ilk ikisi 2.500 ve 2.600 doğdu bari bu 3 olsun diye dualar ediyorum saglikla gelsinler inşllah cümlemizin bebekleri 🤗🙏
Tugbacelik2508 Ne güzel bilginiz oluyor ya benim olduğum ülkede sadece karnımı metreyle olcuyorlar bebek kaç kilo ne durumda bir fikrim yok
cukulataannesi Yzaman o zaten tahmini hesap. Önemli olan kilosu. Biz de 21+4 te 24 cm idik. Önceki haftalarda ileri gidiyorduk babası gibi boylu galiba demişti🙊 o hafta haftasıyla uyumluymuşuz. İnşallah bana çekmez Cinsiyetimiz erkek çünkü 😬😂
Yzaman cukulataannesi Biz ailecek kisayiz eşimin ailesi olsun benim ailemin olsun kısa en uzun eşim oda 169 😁 kızım da yaşıtlarına göre kısa sürekli takip ediliyor gözetim altında doktorumuz tarafından genetik diyor ama insanın içi rahat etmiyor o yüzden boya takigiz biraz 😕 😬
Tugbacelik2508 Durubebegim evet maalesef sadece dışarıdan olcuyorlar ve kalp sesi dinliyorlar 🙄Norveç