Durubebegim Kızlar benimki 27 haftalıkken 1kilo270grm dı şimdi 30 haftama girdim daha gitmedim sizce tahmini kaç grm almıştır benimde çocuklarım çok ufak zayıf doğuyorlar ümid ediyorum inşallah bu biraz toparlak doğanda bakımında zorlanmim inşallah
Feyzaveannesi _handenurrr Güncel kilosunu bugün öğrenecem istersen yazarım. Şu an 18+2 haftalığım. En son 15+3 te 175 gram 13 cm idi cinsiyeti de erkek 🌸🧿
Tugbacelik2508 Durubebegim evet maalesef sadece dışarıdan olcuyorlar ve kalp sesi dinliyorlar 🙄Norveç
miranbeyinmothersi _handenurrr az değil haftasına göre fazla bile benim bebeğimde o kilodaydı ve önden gidiyor iki gün önce 21+3 530 gramdı 28 cm sanırım iki hafta önden gidiyor
Tugbamete _handenurrr 25 haftalık 730 gr ama bizim gelişim geriliğimiz var bebişe giden iki damarımdada çentik olduğu için beslenemiyor yavrum ona rağmen iyi dedi doktorumuz bakalım ileriki haftalar ne göstericek 🥰
Ozlem2206 _handenurrr biz 18de 260 gramdık senin haftana göre haftada 100 gr almış olsa bence gayet güzel🥰
Sevinc1987 _handenurrr 22 haftalikken 650 idi simdi 29. haftaya gircez gecen hafta randevum vardi boyuna kiloauna bakmadi bile