Ftmkrky ygmrbys bugün kontrol vardı kanala grimiş ama keyif yapıyormuş sırt üstü yatıyor yüzüstü yatması gerekmiş ☺️ Normal süreci bekleyelim suni sancı vermeyelim dedi
BirGolgi ygmrbys ben de 39-5 bir kıpırtı yok 🤦🏻♀️ Evde karnım sertleşip duruyor taş gibi ama o kadar nst ye girdim birine bile denk gelmedi 40-2 ye kadar beklicez yoksa sezaryen olacak boynunda 3 tur kordonu olmasa sıpamın 41-3e kadar bekleyecektik 😞
ygmrbys BirGolgi allahım korusun inşallah bende kaygılanıyorum beklemek istemiyorum bu gibi sorunlar yaşarım diye oyüzden bende 40+5 kadar bekleyeceğim sonra suni mecbur amin inşllah kuzum
Elaiht Ben de 39+4üm kızlar, batmalar oluyo aşağıda ama düzenli değil, nişan yok su yok, bakalım ne zaman gelecek , son günler geçmiyor hepimizi bir avazda kurtarsın rabbim🙏🏻
ygmrbys Ftmkrky benimkine 37 de kanala girdi dediler hala kanalda 😂 bu gece 40 oluyorum ama ne gelen ne giden var keyifciler şimdikiler demek 💗💜
bs17 Bende 39 şuan benimde hiç sancım falan çıkmıyor nst de çarşamba kontrole gidicem tekrar bakalım ne olucak 🤷🏼♀️ çokta gelesi yok sanki 😁
Mary6134 Bende 39+1 deyim fakat bebek ters duruyor. Sezaryan almak istiyorlar ama ben beklemek istiyorum. Bu arada dönsün diye hem dua ediyorum hemde birkaç egzersiz yapıyorum. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.