Elaiht Ftmkrky toplanma ya da vajinada acı da mı yok? Benim 3 gündür bacaklarımı açarken vajinada bıçak saplanır gibi bi acı var ama ne gelen var ne giden
Ftmkrky Elaiht Vajinada acı bir iki hafta önce ara ara oluyordu üç dört gündür acı yok (bıçak saplanır gibi bi acı yanma hissi oluyordu ) Ha şöyle bir durum var ilk ayağa kalkıp yürümek istediğimde çatı kemik acısı oluyor üç dört adım atınca geçiyor
ygmrbys Elaiht bende merak ettim bugün 40+1 im doktora gittim vajina muayne yaptılar açıklık yokmuş çokta canımı yaktılar parşembe kontrol pazartesi suni verceklermiş
rabisimm ygmrbys bende 2 gün önce çatı muayenesi oldum açılmam yok yalnız rahimde yumuşama olduğunu söylediler size öyle bişey dediler mi acaba 🙄
Elaiht ygmrbys ben de 40 ım bugün benim de gelmezse 1 kasımda suni sancıyla doğurtacak inşallah sezeryana Dönmez
Ftmkrky Bugün çatı muayenesi olduk 1 parmak açıklık çıktı çatın müsait denildi nst de sancı 100lerde düzensiz . cumartesi sabah yatış verdi galiba suni sancı verecekler😐 40+4 olduk bugün