Yesilyesil yigitegenin_annesi her gün muz aslında kabızlık yapar 2-3 günde bir yemelisiniz bence herseyin de fazlası zarar muz kabızlık yapar zaten son haftalar da özellikle ıkınma zorlanma WC de iyi degil.
Tugcevemercimek -Arya- avakado ye demişti doktorum araştırdım baya iyiymiş yeşil mercimek yogurt kefir
Tugcevemercimek -Arya- ben dut pekmezi keçiboynuzu pekmezi yedim bazen sütün içine karıştırdım bazende bir tatlı kaşığı direk yedim
Kara96 -Arya- Bendede bi hafta geriydi kilosu plesanta yaşlanması olduğu için tam beslenip kilo alamıyordu ama özellikle dikkat ettiğim haftada bi hafta içinde 350 gr aldı yumurta ceviz muzu sabah akşam yedim sütle beraber bol su tahin pekmez yedim bide her sabah çok şükür şuan 39+6 haftalık ve 3 kilo inşallah sizinkiside toparlar benimde kızım olucak sağlıkla kucaklayalım inşallah ❤️
H1994 -Arya- ne kadar yesenizde bebekle alakalı canım genetik olabiliyor bazen bebekler kuruyemiş ,muz,kabak çekirdeği ye bebeğe kilo aldırıyor özellikle muzun faydasını gördüm ben
Hns2021 -Arya- 37 +4 canım inşallah kafana takma ben geçenlerde aşırı takıyordum kendimi baya yıpratım takma kafana sağlıkla gelsin inşallah
Selin12- -Arya- pestil, dondurma zaten diğerlerini yiyoru musunuz karpuzu da kilo aldırıyor yanliz bula bilirmisiniz bilmiyorum
yigitegenin_annesi -Arya- cnm mrb kontorle gitim 5 ekimde gittim 547 gram dı bugun 907 gram olmuş yetrli mi değil mi bilmiyorum ama herşey nromal ilerliyormuş, sen ne durumdasın
-Arya- yigitegenin_annesi Maşallah 🌸 ben yarın kontrole gideceğim tekrardan çok kötü grip oldum maalesef iştahım baya kapandı. Ama her gün bir yumurta, süt, ceviz, kaşar peyniri, cicibebe falan baya dikkat ettim. Kaç haftalıktın?
Ozgrwili -Arya- kesinlikle avokado kesinlikle 4300 dogurdum ben hamileyken neydeyse hafta 2 yemiştim dr umda ondan tosuncuk bu bebek demisti
yigitegenin_annesi -Arya- 31 haftalığm ama iki hafta geriden dedi ultarson 29 u gösteriyor dedi sen 34 muydun yanlişmiyim yoksa yarın benı etiketle bebeğin inş kilo almiştir