-Arya- Nrglkca Sabah nesquikli süt içtim az önce de cici bebe ezip sütle karıştırıp yedim cevizli şekilde. Öğlende muz. İnşallah hepsi işe yarar 🙏❤️
SeviL22 -Arya- canim benim hic korkma arkadasimin bebek 36 haftada 2.400 gr di. 38le dogum yapti 4.500 grdi son haftalarda aliyor mus zaten korkma birde hergun muz ve hurma ye
Hns2021 -Arya- geçen hafta gitiğimde 2300 dedi haftası olarak çokk zayıf deyip morelimi bozmuştu burda bir kaç arkadaş kaşar muz cici bebe dedi 1 hafta tüketip doktara gitiğimde tam 1 haftda 400 grm almış doktor ne yiyorssan devam et dedi muhakak denemelisin canım
-Arya- Hns2021 Bende aynılarını uyguluyorum çok teşekkür ederim umarım benimkide alır. Kaç haftalıksınız?
ebru_d_ -Arya- Benimde ilk gebeligim inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz 😍 bizde 37+0 olduk artık 🙏🏻 sona yaklaştıkça bende de tedirginlik korku başladı artık 🙈 bi yanım çok heyecanlı bi yanım tedirgin ister istemez 😊
-Arya- ebru_d_ Eşim az önce sanki zaman geçmiyor, kavuşmak istiyorum artık dedi. Bende aynı şekildeyim, doğsun yanımda olsun istiyorum sağlıkla. Sizinde Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok az kalmış💕
Hns2021 -Arya- 37 +4 canım inşallah kafana takma ben geçenlerde aşırı takıyordum kendimi baya yıpratım takma kafana sağlıkla gelsin inşallah
-Arya- Beyzaguven1 32+6 olucaz 3 dk sonra 😊 Benim tek sorunum et sanırım. Et çok çok nadir tüketiyorum maalesef, o da gebelikle yemeye başladım. Hayatımda hiç yoktu
ebru_d_ -Arya- Çok sağolun amin inşallah, zaman geçiyor gerçekten son düzlüğe çıktık sanırım 🙈 sağlıkla ve kolaylıkla kavuşalim inşallah 😍
Basakaya -Arya- günlük almanız gereken kalori miktarı vardır bunun üstüne çıkarsanız kendiniz alırsınız sadece az da yeseniz çokta yeseniz bebek kendine alabildiği kadarını az yediginizde de alır. Doktor hiçbir alakası yok demişti bana da
Beyzaguven1 -Arya- kız seninki asıl şimdi kilo almaya başlayacak daha 😂. 32den sonra bolca alıyorlar kilo merak etme . Bu arada bende et tavuk hiç yemiyorum yumurta da sadece kızartılan yiyorum birazcık . Kafana takma hatta mümkünse çok fazla yeme sonra koca bir tpsuncuk gelir😂
-Arya- Beyzaguven1 Doktorum zayıf bir bebek gelecek gibi diyince korktum o yüzden aslında araştırıp ne faydalıysa yemek istiyorum 😒 En fazla 2500 doğar falan dedi. Doğuma 7 hafta var gibi neredeyse, o zamana kadar 1 buçuk kg alsa yeter
Beyzaguven1 -Arya- suan kaç kilo ? Bebeğin kilosu hakkında çok erken konuşmuş ben suan 35teyim. Doktor beni ilk defa uyardı kilo hakkında ilk defa konuştu . Ondan önce kilosu hakkında bişey demiyordu
Nermin70 -Arya- canim cok cvp gelmis hepsini okuyamadim belki ayni cvbi veren olmustur. Benim bebegime de kucuk dedi doktor kilosu az dedi. Bende o gunden sonra her sabah ceviz sut yumurta tukettim. Gun icinde iki uc tane muz yedim(kabiz yapmadi) arada birde yogurt yedimm. Sonraki kontrolumde doktorum bebege cok iyi baissin boyle devm et dedi
Yusuf566 -Arya- Mrb cnm benimde öyleydi pekte sorun olmadı fazla strese gerek yok şu soylediklerimi yersen emin ol kilo alır muz,yumurta,kırmızı et,kaşar peyniri