feyzaa34 -Arya- ilk kızım 2.600 zayıf bebekti Şimdi 2. Kızım 34. Haftada ablasının dünyaya geldiği kiloda 3 küsür doğar yani Büyük kızım 2.600 doğdu ama çok şişko bebek olmuştu gören herkes mama mı veriyorsun derdi zayıf bebek çok çabuk toparlar bende 1.800 doğmuşum 27 senedir çok tontişim🤣🤣🤣yani siz ne yaparsanız yapın her bebişin fıtratı ayrıdır🥰🥰
meltemcanli -Arya- merhaba ben sürekli beyaz peynir ve kaşar aşerdim ve çok yarıyormuş bilmiyordum ben de gerçekten de bebeğimin maşallahı var. Ama bence kilo sağlık demek değil lütfen takılmayın
Petyynut Merhaba bilerek yaptığım bir şey değildi ama normalde de muz çok severim midem yandıkça da beni rahatlatıyordu çok yedim, canım kalar çok çekti kaşar yedim bir de sütlaç vs yiyordum sevdiğim için onları çok tükettiğim zamanlarda denk mi geldi bilmiyorum ama haftalık/aylık kilo alımı daha fazlaydı
Bebiscann -Arya- kırmızı et yedim son 4 ayimda, ballı süt içtim, muz yedim, ceviz, fındık yedim çok şükür bebişim 3 kg doğdu 38. Haftada sezeryan oldum normal doğumu bekleseydik belki daha çok alırdı
Eymeninannes -Arya- aşırıya kaçarsa Yemen sana zarar verir birinci öncelik su icmelisin günlük en az 2 litre pekmez kan olusumunda yardımcı olur üzüm pekmezi ama hakikisi tabi günlük meyve tuketimin abartmamak şartıyla 2 muz 1 elma bı kaç adet fındık ceviz yemek olarak güç verici yemekler öneririm örnek haşlama gibi tabi abartıya kaçarsan kilo alsın diye daha çok zarar verebilirsin meyve çeşitlerini günlük gün içinde ara ara tüket ins sağlıklı bir şekilde kavuşursun bebeğine