Enisermgl Filizniyazim bende öğünlerini atlama son haftalar direk bebeğe gidiyor Meyvene Yumurtana Muz ceviz çok kilo aldırıyor tavsiye ederim 😇
Kumru_ Enisermgl şöyle bir sorun var ki hep sağlıksız şeyler tüketiyorum ☹️ Süt ve yumurtayi karattim ağzımı sürmüyorum. Ama bundan sonra dikkat etmem lazım sanırım 🌸
Enisermgl Kumru_ bağışıklık kazansın yavrum Sade soda iç Bi kase yoğurt Bir tane iyi haşlanmış yumurttaan günlük mutlaka olsun Meyveni eksik etme Son hafta ne yersen o da onu yer annesiiii
Minnosumm89 Kumru_ benim kızımda aynı haftada 1800 ❤️Her bebek kendine özeldir kimseyle kendinizi kıyaslamayın en önemlisi sağlık
Kumru_ Minnosumm89 Doktor da bir problem girmedi ama maşallah sübhanallah çoğu kişinin bebişi iki kilonun üzerine çıkmış bir an sorun mu var diye düşündüm 🙈
HavvaGuzey Enisermgl canım bu haftalarda ki kilosuna çok takılma son haftalar asıl kilo alıyor haftada yarım kilo bile alabilir benim ilk oğlan bu haftalar kiloluydu hep iri doğacak dediler son 2 hafta gelişimi bir durdu 3250 dogdu
Enisermgl HavvaGuzey sağlıklı olsun da ne olursa olsun Sadece ben alıyorum baya acaba o da alıyor mu 😂
Gzmduru 1 haftayı geçti kontrolüm 32+3 deyim 2660 kilosu ama boyunu hatırlamıyorum doktorun demesiyle iri bi bebk olucak falan diyor bacak boyu falan ☺️☺️ Baya iyi diyor 🧿🙏🏻
Gzmduru Enisermgl 😂😂😂 walla hiç dikkat etmiyorum hayatım allah ne verdiyse yiyorum acıkcası çok şükür 🙏🏻 ve takviye hiç bi vitamin kullanmadım doktorumda vermedi 👍
Enisermgl Gzmduru ay bende etmiyorum açlığa gelemiyorum elim ayağım titriyor yemeyince inşallah bedenen tekkk ben almimmm😂
Gzmduru Enisermgl walla kilo alırsamda alıyım umrumda değil napım canm 2 canlıyım ben ☺️ Her doktora gittiğimde de azar işitiyorum kilo almıyım die ama benim umrumda değil😂😉
Husn-izan Enisermgl 31 haftalık iken 1800 dü haftasından önde gidiyor demişti buraya yazanlar daha fazla söylemiş hangisi normal bilemedim 🤷🏻♀️☺️
Enisermgl Husn-izan valla maşallah Allahım ne olursa olsunnn hepiniz sağ sağlim yavrularınızııı Dikkatli beslenin Tedbir sizden , taktirrrr Allahtan 🥰