Enisermgl Merhaba biricik anneler 🥰🌸 32 haftada bebişlerinizzzz kaç kilo , kaç cm di 😇 sağ sağlim kucaklarınızaaa almayı nasip etsin 😇
haticerale63 Enisermgl 30 haftalık iken gittim ama malesef devlet tam bilgi vermiyo haftasıyla uyumlu sadece dedi
Petyynut Enisermgl merhaba şu an 34.haftamdayım ama 32+5’te 2.200’dü haftasıyla uyumlu çıkmıştı ölçümleri boyu da yine aynı tarihte 45 cm, benim bebeğim kız☺️
Yenianneadayi2208 Enisermgl haftaya doktora gideceğim şimdi 32+2 yiz..Ama 30 haftalıkken 1665 Gr 42 cm di 🥰
Enisermgl damlarici ya bende cumartesi gidicem en son 28 haftalıkken gittin 1350 di Cumartesi günü 32+3 olucaz merak ediyorum açıkçası 🥰
Filizniyazim Merhaba ben de 31+6 da gitmiştim 1700 çıkmıştı 10 gün geriden geliyoruz malesef inşallah diğer kontrolde düzelir 🙏🙏🙏
Enisermgl Filizniyazim düzelir aman sağlıklı olsun böyle takılmayın zayıf doğan çocuk daha çabuk toparlıyor 😍 can sağlığı olsunnnn yeterkiii son haftalarındaaa daha çok alıyorlar merak etme
Filizniyazim Enisermgl inşallah canım kafama çok taktım tabiki sağlıklı olsun zayıf olsun ama illa ki canım sıkıldı malesef
Enisermgl Filizniyazim bende öğünlerini atlama son haftalar direk bebeğe gidiyor Meyvene Yumurtana Muz ceviz çok kilo aldırıyor tavsiye ederim 😇
Enisermgl Kumru_ öncelikle sağlık olsun Hiçteeee zayıf değil maşallah Son haftalar daha çok dikkat edin bak annesi pozitif olursan bak son hafta nasıl alıyorsun 🤗 muz ceviz iyi haşlanmış yumurtanı eksik etme şekerin yoksa meyve ye ☺️
Minnosumm89 Kumru_ benim kızımda aynı haftada 1800 ❤️Her bebek kendine özeldir kimseyle kendinizi kıyaslamayın en önemlisi sağlık
denizkaradeniz Kumru_ 32+4 te benim bebeğimde 1685 gram 2 hafta gerilik var ins toparlarlar ben de çok endişe ettim 😔
Yusufhalime Enisermgl en son 29+6 da gitmiştim 1620 gramdi şuan 31+1 haftaligim 33 veya 34 haftalikken gideceğim bakalım ozaman iyi demişti kilosu icin
Kumru_ Enisermgl şöyle bir sorun var ki hep sağlıksız şeyler tüketiyorum ☹️ Süt ve yumurtayi karattim ağzımı sürmüyorum. Ama bundan sonra dikkat etmem lazım sanırım 🌸
HavvaGuzey Enisermgl canım bu haftalarda ki kilosuna çok takılma son haftalar asıl kilo alıyor haftada yarım kilo bile alabilir benim ilk oğlan bu haftalar kiloluydu hep iri doğacak dediler son 2 hafta gelişimi bir durdu 3250 dogdu