marbling10 Kumsalsmom Bende de öyle aslında. Çok kilo almayayım kontrollü gideyim diyorum. Hani şeker yok ama aşırı kilo alımı riskli yine de. Ama duramıyorum da😬 ne olacak bakalım böyle gşderse yandım
marbling10 alparslanannesii1661 8 de gşdeyim bari. Büyük şehir değil burası oradaki kadar yoğun olmaz herhalde 🤷🙄
alparslanannesii1661 marbling10 burasida bakmayin öyle yogun degil doktor sayisi fazla Gözde bir iki doktor var onlar yogun siz 8 de gidebilirsiniz kalabalık yer değilse
marbling10 alparslanannesii1661 evet doktorum da belli zaten. Normalde poliklinik açılmıyordu riskli gebelere bakıyordu tarih ve saat veriyordu bana öyle gidiyordum da artık randevulu çalışacağım yine de randevu bulamazsan bu kağıtla gel dedi. İnşallah sıkıntısız muayene olurum.
Ozlem2206 marbling10 18+1 yesemde 40 dk sonra karnım kazınıyo resmen sürekli açım doymuyorum ağzım hiç boş durmuyor doğuma yuvarlanarak gideceğim sanırım😂
marbling10 Ozlem2206 yuvarlanarak gidenler yalnız değil ben devarım😂🤭 40 dk iyiymiş ya ben mutfaktan kalkıp koltuğa oturuyorum acıkıyorum
gly_frkn iremcannn1907 ben denedim sakızı on beş dakka sonra sanki gün boyu hiç yemek yemmis gibi oluyrm.acikiyrm yine yiyrm.:))
iremcannn1907 gly_frkn orası kesinlikle öyle şişliği ne kadar alıyorsa o kadar da geri acıktırıyor 😂😂 ama bi bakıma o an rahatlatıyor o şişlik berbat bişey çünkü balon gibi patlamak üzere hissediyorsun 😂
ebruzb marbling10 inşallah doktor sıkıntı olmadığını söyledi haftasını yakalar önemli olan doğuma yakın süreçte ki gelişmeler dedi
marbling10 gly_frkn ben kullanmıyorum zaten eşim sever yemek sonrası sakızı. Ama bi deneyeceğim şu sıkışıklık hissi gidecek mi bakalım. Yarın falan bi denerim. Acıkmam inşallah 😂😂
Guney16_Enes21 marbling10 14 kilo falan aldım. Bende sığınamıyorum yemekten sonra. Kiloyu bende dert etmiyorum ilk oğlumda da 20 kilo almıştım çok çabuk vermiştim
Guney16_Enes21 marbling10 Kesinlikle yeterki bizde bebeğimizde sağlıklı olalım kilo kafaya takılacak en son şey bence
gly_frkn marbling10 Bende 22 haftaligim 52 kiloyum 48 kilo ile hamile kaldım biraz önce dayanmdm çikolata yedim ne yapiym.yemeden duramıyorum 🤭🤭sabah kahvaltısında mutlaka yerim bide gece yerm
Nihanus marbling10 aynı ben. Nerde börek çörek kek mantı hamur işi orda ben ya hepsini yemek istiyorum ekmek arası börek yemek istiyorum o derece 🤣