Hay Allahım her akşam böyle bir post açıyorum😂🤭 açlığıma ortaklar bulmak istiyorum sanırım. Aslında aç da değilim ayıptır söylemesi 3 büyük börek yedim, eşim 2 ile doydu. Aslında sofradan kalkarken ben de doymuştum. Şimdi de zaten sıkıştığım için oturamıyorum da (29. Hafta) ama aklım hâlâ yemediğim böreklerde😂🤭 duramıyorum onları da yiyeceğim sanırm.

marbling10 1 ekmek yaptim gözümün acligina diyet falan saldim bugun dedim baya ceyrek kaldi doydum bıraktım onu catlicam diye ama aklim hala onda yesem mi diye dusunmeden duramıyorum 😂😂

Defnecimm Duydum diye düşündüpüm an açlık hissediyorum ya😂🤭 yoğurt falan kendimi kandırmaya çalışıyorım ama işte bazen böyle yemek artınca aklımı onlardan alamıyorum😬🤦🏻‍♀️

ebruzb kilo da sıkıntı değil de midemi çok sıkıştırıyor oturamıyorum. Yemekten hemen sonra yatılmıyor da🤦🏻‍♀️😂 o sıkıntı olmasa sürekli yerim sanırım. Salmışım kilosunu. Zaten geçen gece rüyamda orta yaşlı şişman teyzelee gibi olmuşum kilo alıp alıp😂😂

marbling10 😂😂 bende pek takmıyorum kiloyu ama bebişin göbek çevresi 2 hafta önde gidiyormuş bugün öğrendik cici bebe yiyordum😅 doktor yeme dedi ahahaah😬😅😅

hahahah aramıza hoşgeldinn benim de iştahım bir açılıyor bir kapanıyor sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum diyetisyenimden kaçıyorum valla kadın iki gündür görüşelim diyor :D diyemiyorum ki ben hominigırtlak yedim :D

marbling10 kız bana yasak canım çok istedi bir tane halley yedim pişmanım simdi seni okuyunca kendime kendime kızmaktan vazgeçtim 😂😂😂

marbling10 valla sorma ya :( meyveli yoğurt falan boşboğazımı tıkamaya çalışıyorum resmen, en çok içecek konusunda zorlanıyorum ben içimde kefir ağacı çıkacak. o yasak bu yasak zaten şimdiden 5 kilo almışım durum vehamete gidiyor ama napiyim anacım boğazım durmuyor :D