Hay Allahım her akşam böyle bir post açıyorum😂🤭 açlığıma ortaklar bulmak istiyorum sanırım. Aslında aç da değilim ayıptır söylemesi 3 büyük börek yedim, eşim 2 ile doydu. Aslında sofradan kalkarken ben de doymuştum. Şimdi de zaten sıkıştığım için oturamıyorum da (29. Hafta) ama aklım hâlâ yemediğim böreklerde😂🤭 duramıyorum onları da yiyeceğim sanırm.
Boğazıma kadar doluyum ama aklım hâlâ yemediklerimde
marbling10 1 ekmek yaptim gözümün acligina diyet falan saldim bugun dedim baya ceyrek kaldi doydum bıraktım onu catlicam diye ama aklim hala onda yesem mi diye dusunmeden duramıyorum 😂😂
Kac la hamile kaldınız kaç kilo aldınız 😂almiyorsaniz yiyin gitsin 😂
alparslanannesii1661 dimi ya yeter ki kalmasın kıymık gibi zihnimde😂😂 dün de pilav vardı biraz kalmıştı, yarın yerim dedim ama g ce yatmadan yedim bitirdim🤭😂
Melek3465 valla kilo alıyorum ya 56 yla kaldım 68 i geçmişim bugün 😬😬🤭
marbling10 ah ah bende öyleyim. Artık utanıyorum acıktım demeye. Geceleri sırf utancımdan kalkıp yemiyorum vallahi. Doyma hissimi kaybettim aklımda fikrimde rüyalarımda hep yemek var 🥺
Bende
marbling10 bende çok hızlı aliyorum 4 buçuk ayda 4 kilo 🥺
marbling10 Bende sürekli bişeyler yemek istiyorum yemek değil de yeterki boğazım boş durmasın hesabı 😂 32+6yım inşallah daha fazla kilo almadan kapatırım hamilelik serüvenimi
marbling10 okudum ve acıktım öyle söyliyim😂😂 keşke kilo almasak yiyip yiyip😬😂
Defnecimm Duydum diye düşündüpüm an açlık hissediyorum ya😂🤭 yoğurt falan kendimi kandırmaya çalışıyorım ama işte bazen böyle yemek artınca aklımı onlardan alamıyorum😬🤦🏻♀️
ebruzb kilo da sıkıntı değil de midemi çok sıkıştırıyor oturamıyorum. Yemekten hemen sonra yatılmıyor da🤦🏻♀️😂 o sıkıntı olmasa sürekli yerim sanırım. Salmışım kilosunu. Zaten geçen gece rüyamda orta yaşlı şişman teyzelee gibi olmuşum kilo alıp alıp😂😂
Guney16_Enes21 kaç kilo aldınız toplamda🤭 ben kiloyu dert etmiyorum da oturmak zor oluyor biraz, fazla yediğimizde😂
marbling10 😂😂 bende pek takmıyorum kiloyu ama bebişin göbek çevresi 2 hafta önde gidiyormuş bugün öğrendik cici bebe yiyordum😅 doktor yeme dedi ahahaah😬😅😅
Melek3465 böyle düşününce ben yanmışım🤭😂 6,5 ayda 12 kilo😳
hahahah aramıza hoşgeldinn benim de iştahım bir açılıyor bir kapanıyor sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum diyetisyenimden kaçıyorum valla kadın iki gündür görüşelim diyor :D diyemiyorum ki ben hominigırtlak yedim :D
ebruzb cicibebe zararlı diyorlar canım yememeye çalış. Ben çok öyle şeyler yemiyorum da işte yemek falan çok yiyorum🤭 günde 2 kez kahvaltı yapıyorum falan😂 serseri serbest stilim
marbling10 ben geçen gün uykumdan böreeek diyerek uyandım bu hamurişi sevdamız başımıza dert olacak bacım :D
marbling10 kız bana yasak canım çok istedi bir tane halley yedim pişmanım simdi seni okuyunca kendime kendime kızmaktan vazgeçtim 😂😂😂
Fasulyeninannesi1 kadını da yerim diye korkuyorsun dimi itiraf et😂🤭 şu an o moddayım yani, lezzetli olan her şeyi yiyebilirim sıcak soğuk falan farketmiyor😂
marbling10 valla sorma ya :( meyveli yoğurt falan boşboğazımı tıkamaya çalışıyorum resmen, en çok içecek konusunda zorlanıyorum ben içimde kefir ağacı çıkacak. o yasak bu yasak zaten şimdiden 5 kilo almışım durum vehamete gidiyor ama napiyim anacım boğazım durmuyor :D