marbling10 gly_frkn 2 dilim kalmıştı birini senin için yedim👍🏻👍🏻 yoksa yemezdim yani sırf senin için bak😂😂🤭
Yeliz2134 alparslanannesii1661 ilk kontrolume özele gitim ikincisinin devlete gidiyim dedim randevu yok eşim gel seni ozle goturiyim dedi ben istemiyorum Yeni evliyiz biraz borçlarımızı çok onuda zora koymak istemiyorum
alparslanannesii1661 Yeliz2134 eee haklisinizda ne bekliyorsunuz elbet bir yere gitmeniz gerek ha özel ha devlet ben başından beri devlete gidiyorum sabah erkenden gidin muayene olursunuz
Yeliz2134 alparslanannesii1661 kız ben koydeyim geçen gün randevu aldım eşimi çağırdım batmanda çalışıyor geldiği gün randevu iptal oldu eşim tekrar işe gidicek kaynanamlara gitmek istemiyorum ilk hamileliğim de utanıyorum
marbling10 alparslanannesii1661 yarın ben de ilk kez randevusuz gideceğim ya, doktor kaşeli tarih verdi ama sşstemde randevum yok. Bukağıtla gel dedi, erkenden gitmek lazım sıra alabilmek için.
alparslanannesii1661 marbling10 bende randevusuz gidiyorum hep randevu yok cok cok erken kalkıyorum anca öyle rahat sira alıyorum
iremcannn1907 marbling10 ne tesadüf aynı ben 😂 30. Haftamdayım kilo alışım felaket kendimden korkuyorum 😂 şişkinliği falım sakız çok iyi alıyor bu durumlarda tavsiye ediyorum canım 😂
marbling10 iremcannn1907 aa öyle mi ilk lez duydum iyiymiş gerçekten. Soda içiyorum da işte mide dolu olup da bebek sıkıştırınca nr yapsam boş gibi geliyordu 🤭🤭
gly_frkn iremcannn1907 ben denedim sakızı on beş dakka sonra sanki gün boyu hiç yemek yemmis gibi oluyrm.acikiyrm yine yiyrm.:))
alparslanannesii1661 marbling10 ben ankara şehir hastanesine gidiyorum evim 40 dk hastaneye 6 bucukta cikiyorum 7 de hastanede oluyorum hemen banko sirasi aliyorum bucukta banko aciliyor ben ilk kisilerden biri oluyorum
marbling10 alparslanannesii1661 benim de 20 dk mesafede hastane ama o kadar erken giden personel oluyor mu ya🤭😂 ben de 8:30 da gideyim diye düşünmüştüm. 9 da muayene başlıyor burada
alparslanannesii1661 marbling10 burdada 9 da başlıyor muayene 7 bucukta muayene sırasıni açıyorlar 1 saat önceden kalabalik olmasin diye
marbling10 Kumsalsmom Bende de öyle aslında. Çok kilo almayayım kontrollü gideyim diyorum. Hani şeker yok ama aşırı kilo alımı riskli yine de. Ama duramıyorum da😬 ne olacak bakalım böyle gşderse yandım
iki_prenses_annesi marbling10 içimizde sanki canavar besliyoruz valla maşallah bize lop lop et olarak dönecek bize ben 13 kilo aldım bile 😁😁
marbling10 alparslanannesii1661 8 de gşdeyim bari. Büyük şehir değil burası oradaki kadar yoğun olmaz herhalde 🤷🙄