alparslanannesii1661 marbling10 dedim başka yerde tartilayim eger kilo almissam gitmicem 1 hafta sonra ki kontrolume kadar dikkat edicem dedim kendi kendime odasinda gizli gizli tartildim🤷♀️😂😂
marbling10 gly_frkn Yeni yedim diye bir şey yokmuş ben onu anladım🤭😂 Niğdedeysen atla gel yiyelim valla🤭
alparslanannesii1661 offlineanne ayy ben hamileligimin basinda yaptim o böreği anam agladi anam simdi son haftalarimda asla yapamam sen nasil cesaret edicen😂
marbling10 alparslanannesii1661 Böyle sinsilik böyle plancılık görülmedi😂😂 ama diyet programları da çok acımasız oluyor ya. Yoğurt bile kilo aldırıyor diyor ayran veriyorlar🤭😬😳
Fasulyeninannesi1 alparslanannesii1661 anam sabah bir kalkıyorum sanki 10 gündür bir şey yememişim gibi, en dolu öğünüm de kahvaltı, keyifle uyguluyorum hahahaah her sabah kapya biber dedi bana yakında kırmızı sçmaya başlıcam :D
alparslanannesii1661 Fasulyeninannesi1 banada 12 dilim ekmek yazmisti bi seviniyorum 12 dilim falan diye sonra kahvaltiya oturunca yarisini yemisim zaten ilk günden aksama kadar ekmeksiz nasil doyacam diye düşündüm 😂😂
marbling10 Fasulyeninannesi1 hiç sorma oraları hiiiiç açma. Bir fastfood markasına hastayım ve hasretim aylardır😭😭
Fasulyeninannesi1 marbling10 ileride derse anne ben bundan yicem o zaman geçip karşısına zamanında 9 ay gözümün önünde uçuştular da yemedim senin için şimdi sıra sende diyeceğim :D:D
marbling10 MerveeD ilk haftalar 16 ya kadar falan b nim de sorunlu geçti. Ağrı değil ama bulantı yorgunluk. Sonra atlatırsın inşallah sen de
offlineanne alparslanannesii1661 hahahhaa bi kere yapınca alışıyorum hemen daha önce çok yaptım alışığım 😁😁
Belacivciv marbling10 Üzülme biz de varız😂 Sürekli aklımda börekler poğaçalar var yapıyorum napalım yemeyelim mi😂
marbling10 Belacivciv dimi yani şimdi 2 dilim kalmış, dolaba kaldırsam olmaz dışarda dursa olmaz🤭😂 yemek lazım yani
marbling10 Fasulyeninannesi1 çok mantıklı👍🏻 bugün duyduğum en mantıklı şey, börekleri yemek dışında😂😂 gidiyom ben ya yiycem artık vakti geldi
alparslanannesii1661 marbling10 bana kahvaltida ne iciyorsun dedi ice tea dedim kadin neeeeeey diye bi bagiriyo sanki canan karatay beni dövecek listeme cay yazmis yaninada kocaman sekersiz yazmış 😂
Fasulyeninannesi1 alparslanannesii1661 allah senii 1-2 dilimdir o nettin gız :D:D::D::D hahahaha ay allah iyiliğini vermesin :D:D:D:D:D
Boesie alparslanannesii1661 Ay ciddi olamazsiniz 12 dilim neeee😱😱😱 12 dilim yesem gunluk 50 kilo alirim valla😅😅😅 bi yanlislik olmasin onda yaaa🤷🏻♀️
MerveeD marbling10 bulantım ve kasık agrım oluyordu düne kadar bugun mide yanması basladı. Tesekkur ederım inşallah
alparslanannesii1661 Fasulyeninannesi1 yok valla 12 dilimdi ama aksam yemeginde pilavla corbayla degisim yapiyodun bir dilimine 😂😂😂
gly_frkn alparslanannesii1661 Ayyyy akşam akşam güldürdünya beni 🤣🤣🤣rabbimde.seni güldürsün inşaallah