alparslanannesii1661 Fasulyeninannesi1 yok valla 12 dilimdi ama aksam yemeginde pilavla corbayla degisim yapiyodun bir dilimine 😂😂😂
Fasulyeninannesi1 alparslanannesii1661 O NE MÜBAREK DİYETİSYENMİŞ O ELLERİ ÖPÜLESİ DİYETİSYENLE BENİ TANIŞTIRIN benimki 2 dilim ekmek yediriyor sabahları onun dışında yassah :(
marbling10 Belacivciv dimi yani şimdi 2 dilim kalmış, dolaba kaldırsam olmaz dışarda dursa olmaz🤭😂 yemek lazım yani
alparslanannesii1661 Fasulyeninannesi1 kiz bi gorsen oyle gergindi ki diyo iste tatli yiyonmu falan ben evet diyom bi geriliyo kalemi sıkıyo sonra kacamak yapmican falan diyo😂😂
gly_frkn alparslanannesii1661 Ayyyy akşam akşam güldürdünya beni 🤣🤣🤣rabbimde.seni güldürsün inşaallah
alparslanannesii1661 gly_frkn bende cok agladim cikinca diyetisyenden bana dedi kilo kontejanini erkenden doldurmussun bende diyom kadina deseydiniz bu doluyo diye ben aylara bölerdim fakan diye😂😂
marbling10 Fasulyeninannesi1 çok mantıklı👍🏻 bugün duyduğum en mantıklı şey, börekleri yemek dışında😂😂 gidiyom ben ya yiycem artık vakti geldi
Fasulyeninannesi1 marbling10 hahahahahahaahahahahahah vee bir anne adayı daha mide fesadı geçirir :D:D::D:D
MerveeD marbling10 bulantım ve kasık agrım oluyordu düne kadar bugun mide yanması basladı. Tesekkur ederım inşallah
marbling10 Fasulyeninannesi1 yerlerde yuvarlanırım az sonra. Bi de yuvarlanıyorum sindiremiyorum postu açarım😂🤭
Yeliz2134 Ayy bende çok acikiyorum ama üşeniyorum kendime bişey hazırlamaya günde iki öğün yemek yiyorum arada biseyler atistiriyorum ama😔 hiç kilo almamışım normal kilomdayim bende
marbling10 Fasulyeninannesi1 Allahım sonum o olacak hissediyorum 😳😬 rüyamda gördüğüm gibi şişko teyzelere benzeyeceğim.
DenizveKumsal 33+4 haftalık hamileyim 30kg aldım ben öleyim ozaman 😂 sokağa çıkmıyorum kocam diyo çık az yürü yok diyorum beni böyle kimse görmesin 😂 mahallede tanımayan yok beni caddemdeki bimde 1 sene çalıştım herkesle samimiydim ondan 🤣
Fasulyeninannesi1 alparslanannesii1661 asdasşd tatlıyı yasaklamış ama karbonhidratı dayamış ne anladım ben bu işten :D
alparslanannesii1661 Fasulyeninannesi1 tam buğday yicen falan dedi 4 dilim sabah 4 dilim oglen 4 dilim aksam yazmis aralarda istersen biraz peynir ekmek yap falan dedi 1 dilimiyle 😂😂 devlet iste 😂
Melek3465 Bende ve midem bulanınca hamur ekmek tarzı şeyler yemezsem bulantı geçmiyor bı tek midemi onlar tutuyor