Bende 5 haftalık hamileyim daha yeni öğrendim ama özellikle akşamları yemediğim kadar yemek yiyesim geliyo doymuyorum resmen normal mı bu

Okadar saçma sapan yiyorum ki anlatamam nasıl bir iştah açıklığı bu yarebbi biri beni durdursun ailemle aynı binada oturuyoruz bütün kardeşler kendi annem üst komşum zaten 🙈😁 kim nd pişirse kokmustur diye getiriyor akşam 6 da kendi pisirdigimi yiyoruz bizimkiler gec yerler normalde 6 dan sonra filan da onlar yolluyor sebze yemeğisebze çorbası Hamur işi balık çay onun yanına abur cubur vallahi öğütücu ye döndüm hala da yiyesim var 🙈🙈🙈 neden böyle 38+4 den selams✋😂

marbling10 içimizde sanki canavar besliyoruz valla maşallah bize lop lop et olarak dönecek bize ben 13 kilo aldım bile 😁😁

kubrapaltc Sanki bazen göbeğim gerilmekten patlıcak gibi oluyordu demekki herkeste oluyomuş sonumuz hayır olsun yuvarlanarak gidicez doğumlara 😀😀😀

marbling10 bir daha böyle yiyemeyeceğiz ye gitsin bebişe şifa olsun 😂 bende 28. Haftadayım bebişim kilosu sizce kaç olmalı doktor bana 1 kilo için ideal dedi ama herkes karnım küçük diye bebek de zayıf diyor psikolojim bozuk biraz

marbling10 bende doymuyorum 🤣 ikiz gebeyim 6 aylık olduk 3 kilo almışım daha doğrusu bebekler almış sanırım ama korkuyorum daha da alırsam diye ikiz gebelik daha ağır ve zor 🙈😬😬

Aysegul5206 maşallah maşallah 🤣 ben 6. Ayima girdim hala kusuyorum bulantidan yiyebiliyor San ye ama bebeğe kilo yapacak vitaminli şeyler ye :)

Pinarakts teşekkür ederim daha yeniyim zaten ondan böyle belki ilerde bende bulantıdan yiyemem ama dikkat etmeye çalışıyorum öyle homini gırtlak yemiyorum bakalım ilerde nasıl olur Allah kerim😅

marbling10 İşte aradığım post yaa normalde zayıf biriydim hamilelikten dolayı bel kısmından genişledi insanların beni yakın tanıdıklarınla kıyaslamalarını hep tersledim kimse kusura bakmasın canım cekiyot yiyorum herkesin vucudu kilosu kendine ben yemek yerken mutluyum yüce rabm bukadar nimeti ben diyet yapayım diye yaratmadı ayrıca hamileyim istediğimden istediğim kadar yerim makarnayı ekmekle böreği ekmek arası yerim kimseyide ilgilendirmez

Cinarsmom21 canım istiyor ya yemek, bir süre sonra aç mıyım ya derken acıkıyorum😂🙄

gly_frkn olsun ya zaten zayıfsın, mutluluk hormonu salgılatır ne güzel işte

kubrapaltc 😬😬 oo şey… O saatlerde ben böreklerimi bitirmiş yatmış uyumuştum🤭🙄 ama siz isteyin yeter ki yine yaparım🥰 milföydwn yapmıştım 🤭🤭

Keho2626 56 ile hamile kaldım, bir süre kilo alamadım aksine yiyemediğim için verdim bile. Ama sonra acısı çıktı😂🙄