ebruzb marbling10 😂 şeker testini iyi ki yaptırdık ondan korktuk 🥺 yemeyeceğim artık aslında güzel beslenmeye çalışıyorum da cici bebe aşermiştim çok yemişim kızım göbüşlü olmuş😂😂
iki_prenses_annesi marbling10 al benden de o kadar yedikçe yiyesim geliyor şimdi sofradan kalktım hala ne yesem diye düşünüyorum 😁😁
marbling10 Sametnida Haha yemeye değil de yiycem demeye utanıyorum. Eşimin gözler büyüyor😂😳 az önce dedim börek yiyeceğim dşye, ciddiye almamış sanırım meyve getireyim mi dedi. Yok böreğe yer ayarlıyorum dedim şoke oldu😂😂😂 şaka mı sandın
41irem marbling10 sen ben misin acaba 😅 tam olarak aynı durumdayım sürekli bi yeme halindeyim asla doymuyorum artık yemek yerken bile yemek düşünüyorum neyse ki az kaldı yoksa sonum iyi olmayacak böyle devam edersem 😂
marbling10 41irem ramazanda insanın aklına sürekli yemek gelir ya o moddayım. Ama halbuki 5 dk önce tıkabasa yemişimdir😂
Hilal-95 marbling10 maşallah🤭🤭 kız ye yarasında snrası vermek zor olur işte ben hiç öyle iştahlı değilim ya eşim çok kızıyo canın bsy cekmıyor diye hatta bazen geç saatde tatlı felan sölerse yemem asla 🤣🤣 gece yemek gibi alışkanlığım hiç yok 😄 çok katı kurallarım var Kendıme karşı aşamıyorum🤷🏻♀️🤣
marbling10 Hilal-95 ya bence iyi olan seninki işte ama engel olamadığım bir güdü bu resmen. Tv izlerken mutfakta kalanları düşünüyorum 😂🤭
Mukaddesdvc marbling10 😅😅😅evet bende öyleyim😅28.haftam suan okadar çok yemişimki yerimden kalkamıyorum hala da biri çay demledesede yanında şekerli bişeyler olsa diyorum😃😃
marbling10 Mukaddesdvc tam ben bak valla koltuğa yayıldım kalkamıyorum da yatamıyorum da 😂🤭 yamuk yumuk oturup yemek düşünüyorum
Zeze2454 marbling10 Bu ben 🤭 sürekli birşeyler yemek istiyorum sırf yemeyim unutuyum diye iş buluyorum kendime ama asla aklımdan yemek çıkmıyor dönüp dolaşıp bir sürü birşeyler yiyorum 27 haftalık olacağım bu gece 9 kilo aldım bile 🥴
marbling10 Zeze2454 şu geçsin yerim bu bitsin yerim diyerek oyalıyorum kendimi, yemeden yatarım unuturum nasıl olsa diye. Ama asla kandıramıyorum🤦🏻♀️🤦🏻♀️
gldn065807 marbling10 evet canım seker var melasef gebelikten oncede vardı şuan şükür diyetle devam ediyorum o yüzden dikkat etmek zorundayım şuana kadar hiç kilo almadım çok almamam lazım şükür arada bir tane oyle kaçamak yapuyorum işte 😊
MerveeD marbling10 mide bulantısı ve mıde yanmasından hc bsey yiyemiyorum bu mide yanmasını ne gecırır😔😔😔
marbling10 MerveeD bilmiyorum canım ya geçmiş olsun. İlk hamileliğimde benim de öyleydi gece ağlayarak uyanırdım ağrıdan acıdan. Gaviscon iyi geliyor biraz, gebelikte kullanıma da uygun
marbling10 Fasulyeninannesi1 İçecek konusunda böyle değilim ya olsam keşke. Su soda içiyorum başka bir şey içmiyorum süt bile
Fasulyeninannesi1 marbling10 süt ben de içemiyorum :( insanın canı başka şeyler istiyor bir de alışmışım kupalarca kahve içmeye şimdi yok kefir yok maden suyu içim şişiyor :D
Calisananne25 marbling10 30 haftalığım 7 kilo aldım toplamda. Ama tutuyorum kendimi mesela canım şuan bişeyler istiyo ne olduğunu bilmiyorum ama bişeyler yemek istiyorum ama tutuyorum meyve ile geçiştiririm sanırım 🤭😒
marbling10 Calisananne25 ne güzel tutabilmek. Ben yemezsem tv izlerken bile aklım orada kalıyor. Orucum da sanki yemek videoları izliyorum gibi🤭😂
ebruzb marbling10 inşallah doktor sıkıntı olmadığını söyledi haftasını yakalar önemli olan doğuma yakın süreçte ki gelişmeler dedi
marbling10 Fasulyeninannesi1 bu analık neler yaptırıyor dimi ya 🤭 yoğurt haftada 1 yerken, her gün 1 kase yiyorum şimdi, gerçi acıkınca da iyi gidiyor 😂