minikumutlar goguste hassasiyet gaz olayi cok oluyor varmi snde
Duneyin hasta olacaktim olmadim gebelik varmi
Liyalina göğüste hassasiyet var canım dün başladı gaz da çok değil yani çok çok az
minikumutlar Ozmn var bebek inşallah
Liyalina inşallah öyle birşeu varsa ilk size yazıcam inşallah 🤲🤲🤲
Liyalina bnce hamilesinz kan testi yaptırın istersenz pzrtsi günü kesin olur. Ama bn kndimde ve cevremde gördügüm kadarıyla silik cizgi gebelik var demek
minikumutlar bn ilk gebeliğimde bilmedim belirtleri ama bunda hemn anladım adetime 5 gün varken anlamıştım. Koku hassasiyeti olmuştı her koku midemi bulandırıyordu komşunun yemek kokusunu bile duyuyordum o güne kdr hic öyle bise olmamıştı mesela. Bide uykum cok geliyordu gögüs uclarım hassas olmuştu bebegim emerken rahatsz oluyordum bunlardı belirtileri
Busra344402 canım koku sorunum olmadı hiç 10 gündür bel kasık ve sırt ağrısı var dünde göğüs ağrım başladı göğsüme dokununca böyle sızlıyor sabahta çok az beyaz Bi akıntı geldi çok az ama sonra Bi daha gittiğimde şeffaf akıntı geldi oda aşırı azdı sık sık idrar var
Busra344402 inşallah benmde oyle olue🤲
Liyalina bende bu günleri görmek istiyorum 😔🥺🥺🤦 aminn Allahım
minikumutlar Bence var gebelik sik sik idrar göğüs hasasiyet 10 gun oncesnde baslamssqa vardr ozmn inşallah ogun bu günler olur canm🤲
Liyalina inşallah kuzum benim
minikumutlar rabbim bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin güzelim beni çok iyi motive ettin 🥰🥰
minikumutlar AlLah razı olsun inşallah sende birkac gune kadar guzel haber verirsin Allah büyüktür rabbim geciktiriyorsa guzelestiriyordur ben 3 yıl bekledim cok şükür bugune nasipmis rabbim seni beni isteyen herkese nasip etsin kucağını boş bırakmasın🤲🥰
Liyalina amin canım benim amin 🤲🤲🌼
minikumutlar evet kasık agrısı da oluyo adet olacak gibi agrı yani. İdrara sık cıkmada var dogru bnm yeni yeni düzeldi idrara cıkmam ilk haftalar cok sık oluyordu. Akıntı hamilelik boyunca devam eder
Liyalina inşallah 🙏