Liyalina sağol canım benim düşünmen yeterli🌼🌼🌼trendyoldan sipariş versem mi bilemedim

minikumutlar Bence cikar cnku ben sordum eczaciya dedim ki gunumde bukadar gecti çıkarmı cikar dedi adetten önceden çıkıyormuş dedi bana bugun sordum ikinfi testu alirken aile hekimide söyledi oyle oda

minikumutlar yaşanmıyor artık burada insanlar geçinemediği için sokakta kalıyorlar Allah sonumuzu hayır etsin İnşallah

Liyalina bende adet olmam gereken günde test yapmıştım aynı testten. Direkt seninki gibi çıkmıştı şu an 36 haftaligizzzz. İnşallah sağlıkla çok güzel bir hamilelik geçirirsin sen de minik meleğin de sağlıkla kavuşursunuz ❤️🌸😍

PelinAtes inşallah Allah razı olsun tebrik ederim inşallah sag Salim kucagina alirsnz inşallah allah bağışlasın simdiden

minikumutlar Amin inşallah bi mucize olur adet olmasın Allah’tan umud kesilmez ben 3 yildr hep ypyrdm ve hep ngtf görüyordum herkes ustume geliyordu nie cocuk yapmyn nie cocugn yok diye diye kafayi yiyordum rabbim tez zamnda naso etsin inşallah

Liyalina dualarınıza benide dahil edin lütfen ağlıycam şimdi çok kötü oldum 😔😔😔😔😔

Liyalina Bi sıcak bastı şuan ağrılar devam ediyor tırnak ucu kadar şeffaf akıntı da geldi eczacıya sordum almadan önce testi günün geçsin dedi öyle yap ben dayanamadım belkide var dediğin gibi canım inşallah rabbim büyüktür bu his boşa olmaması lazım