Liyalina sağol canım benim düşünmen yeterli🌼🌼🌼trendyoldan sipariş versem mi bilemedim
Duneyin hasta olacaktim olmadim gebelik varmi
Liyalina yada başka eczaneye mi sorsam şimdi yapsam gebelik testi çıkarmı acaba 6 gün kaldı
minikumutlar pzt beklemek zor olucak
minikumutlar trendyoldan sipariş verin 5 tanesi 25 lira erken gebelik testi
AselLinaMom şimdi Bi eczaneye soruyum orada öyleyse trendyoldan alırım canım ama şimdi yapsam çıkarmı acaba sonuç
minikumutlar bende 2 gün önce eczaneye sordum 40 lira dediler
minikumutlar çıkmaya bilir daha 6 gün varmış adetine bence biraz daha bekle İnşallah vardır
AselLinaMom inşallah canım
AselLinaMom İstanbul uçtu resmen
Liyalina var tabiki baksana ben burdayım diyo 😂😂
Hatice-Cihan inşallah tşk ederim 😅❤️
minikumutlar Bence cikar cnku ben sordum eczaciya dedim ki gunumde bukadar gecti çıkarmı cikar dedi adetten önceden çıkıyormuş dedi bana bugun sordum ikinfi testu alirken aile hekimide söyledi oyle oda
AselLinaMom 15 TL ye buldum canım aldım testi
Liyalina 6 gün var ama canım
minikumutlar yaşanmıyor artık burada insanlar geçinemediği için sokakta kalıyorlar Allah sonumuzu hayır etsin İnşallah
minikumutlar yap bakalım İnşallah çıkar
minikumutlar yapsana testi merk ediyorum🙈
minikumutlar Sen blran bebek merak ediyorsan yap hem önlemini alirsn ha ilaki beklyck diyorsan bekle karar snn güzelim
Liyalina dua edin yapıcam lütfen 🤲🤲🤲
Yok kızlar çıkmadı tek çizgi😔😔😔🥺🥺
minikumutlar İnşallah çıkar Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻😇
minikumutlar yaa sıkma canını belki erken olduğu içindir gönlünü ferah tut
Reglimi bekliyim ama çok üzüldüm şuan
minikumutlar Amin inşallah bi mucize olur adet olmasın Allah’tan umud kesilmez ben 3 yildr hep ypyrdm ve hep ngtf görüyordum herkes ustume geliyordu nie cocuk yapmyn nie cocugn yok diye diye kafayi yiyordum rabbim tez zamnda naso etsin inşallah
AselLinaMom inşallah canım pzt gidip yan versem mi bilemedim 3 gün kalıyor yada direk regliyi mi beklesem
minikumutlar aynen inşallah regl olmasin🤲🤲🤲
Liyalina inşallah canım 😔😔
minikumutlar regl bekle busfer istersen
Liyalina aminnnn🤲🤲moralim bozuldu aşırı
Liyalina bekliycem canım
minikumutlar seni cok iyi anlıyorum moralini bozma belki yerlesme süresi ondan oyke olablr regl bekle canm
Liyalina dualarınıza benide dahil edin lütfen ağlıycam şimdi çok kötü oldum 😔😔😔😔😔
minikumutlar bence bekle günün geçerse git kan ver
AselLinaMom öyle yapıcam canım 😔🤲
minikumutlar ederiz ama böle yapma daha var gününe belki vardır belki şuan yerleşme aşaması senn soylediklrn hepsi bendede var belirtlrn
Liyalina Bi sıcak bastı şuan ağrılar devam ediyor tırnak ucu kadar şeffaf akıntı da geldi eczacıya sordum almadan önce testi günün geçsin dedi öyle yap ben dayanamadım belkide var dediğin gibi canım inşallah rabbim büyüktür bu his boşa olmaması lazım
Liyalina sol kasığım diğer kasığımdan biraz daha fazla ağrıyo şuan mesela
minikumutlar vardr bence çünkü dedign belirtlr bendede var