Zeytin20 Mavi_ 17+5 im kabul mü 🙈 12 haftalıkken öğrendim cinsiyeti. 16 da da aynı şeyi söyledi. Oğlumu da 12 de söylemişti. Cinsel organ 16. Haftada oluşmuş oluyor. Demek ki riske atmak istemiyor. ☺️
Mavi_ Zeytin20 Kabul tabi canimm🥰🥰 ya 15-16 haftalar cinsiyet için ideal bir hafta dedi etrafındakiler bende sormak istedim
blueberyy00 Mavi_ ay benimkide öyle dedi pozisyon da uygun degil dedi 14+3 de gittim şimdi 15+3 olduk ama tahminde bulundu kesin değil ama dedi
Mavi_ Melisa-aselk Walla duruşu çok güzeldi bence bakmak istemedi normalde ultrason kağıdı alırdım doktorlardan ama bu doktor kağıt bile vermedi baştan salma iş yapiyordu 🤣
Koi gamzosgamzos gönlümden bir kız bir erkek geçiyor daha ilk gebeliğim ama kısmetimde ne olursa artık☺️
Feyzaveannesi Mavi_ Maalesef ondan. Eğer bebek pozisyonu uygun değilse biraz zaman verip bakıyorlar ya senin doktor vakit kaybetmek istememiş
Balarisiii Koi koi ben sen dünden beri her sohbette görüyorum ben de senin gibi akşama kadar burdayım dikkatimi çektinn😂😂😂😊🤗
Beybisininannesi Mavi_ vallah söylüyorlar da her an başka bir süpriz çıkabiliyor Çok gördüm 16.haftada kız diye pembelere boğulup 21.haftada erkek diye öğreneni 😅 Bana da kız dediler ama hala korkuyorum pipiş çıkcak diye 😂 bir kaç pembe şey aldım çünkü..
Mavi_ https://imgyukle.com/i/kC882Y Feyzaveannesi Melisa-aselk Koi @Beybisininannesi @Zeytin20 Hadi o zaman bir tahminde bulunun kızlar 🤣 bakalım kimin tutacak
Koi Balarisiii abaha evet manyak gibi buradayım cok heyecandan sanırım belli olsa da kurtulsak di mi🤭😅
Koi Balarisiii evet benim de ilk gebeliğim ondan kesinlikle sanki gebe gibi de değilim hiçbir belirtim yok😃
Koi Balarisiii evet okudum yorumları aslında buradan bilgi almak için de yararlanıyorum yeni şeyler öğreniyorum benim hiç mide bulantım olmadı sade bir hafta mide yanması oluyordu o da geçti şükür keşke doğum da boyle kolay olsa🙏🏻
Koi Mavi_ canım deneyimli değilim ama maşallah bebek takla atmış gibi sanki pipi gibi bir şey gördüm ben erkek diyorum😊