Mavi_ Kızlar 15 haftaligim doktor cinsiyet için erken dedi aranızda bu haftalarda veya daha önce kesin öğrenenler var mı acaba devlet hastanesi diye mi doktor söylemiyor
gamzosgamzos Mavi_ ilk bebegimde 12+6 da %80 13+6 da %100 kız demisti doktorum bu bebistede 12+6da kıza benzetti 16 da tekrar gidecegim Allah nasip ederse netlesir dedi
Feyzaveannesi Mavi_ Benim doktorum 12. Haftada erken olduğunu 15 i beklememi söyledi. 15.haftafa net belliydi. O haftalar cinsiyet öğrenmek için ideal haftlar🌸
Esmaonur Mavi_ bize 12. haftada tahminde bulundu, 20 gün sonra kontrolde net söylerim dedi yani 15. Haftada kesin öğreneceğiz eğer gizlemezse
Mavi_ Koi Evet 15+1 oldum dun gittim bulantı ilacı yazdırmak için gitmisken cinsiyeti de sordum iama henüz erken dedi çok ilgili bir doktor değil zaten başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum
Mavi_ gamzosgamzos Sağlıkla kucağınıza almak ta nasip olsun 🥰 bende haftaya başka bir doktora tekrar gitmeyi düşünüyorum erken dedi ama etrafımdaki insanlar söylemek istememiştir baştan salmak için erken demiştir flan dedi aklıma takıldı sorayım dedm
Koi gamzosgamzos bana da %80 kız dedi sizin tecrübeniz var mı acaba kıza benzettiniz mi https://imgyukle.com/i/kCKGpP
gamzosgamzos Koi cok tecrubeli oldugum soylenemez ama kızımın resimleriyle karşılaştırınca benziyor kese sekli bebek sekli 🙈
Balarisiii Mavi_ 14+5 haftalığım 2 gün önce özele gittim kız dedi ama ben biraz daha beklemeyi tercih ediyorum çünkü çoğu gebede değişmiş cinsiyet
Melisa-aselk Mavi_ ben devlet hastanesi nde öğrendim ilk 15+5 ti cinsiyeti görürsem söyliycem dedi doktor erkek dedi bir hafta sonra özele gittim ordada erkek oldugunu öğrendim😊
Mavi_ Melisa-aselk Walla duruşu çok güzeldi bence bakmak istemedi normalde ultrason kağıdı alırdım doktorlardan ama bu doktor kağıt bile vermedi baştan salma iş yapiyordu 🤣